امیرحسین محمودی و شماره 10 پرسپولیس؛ به خاطر نیمار!

امیرحسین محمودی و شماره 10 پرسپولیس؛ به خاطر نیمار!

پایگاه خبری فوتبالی- امیرحسین محمودی می‌خواهد فصل آینده شماره 10 پرسپولیس را به تن کند.

به گزارش فوتبالی، میلاد سرلک سال‌ها شماره 10 پرسپولیس را در اختیار داشت اما حالا مهدی تارتار هیچ علاقه‌ای به ادامه همکاری با این بازیکن ندارد و سرلک از شرکت در تمرینات پرسپولیس منع شده است. در این شرایط و باتوجه به جدایی میلاد سرلک، شماره 10 پرسپولیس برای فصل آینده آزاد خواهد شد و قاعدتا بازیکن دیگری آن را به تن خواهد کرد.

طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی، امیرحسین محمودی درخواست کرده فصل آینده شماره 10 پرسپولیس را به تن کند اما حداقل تا این لحظه با درخواست او موافقت نشده است. محمودی به علت علاقه زیادی که به نیمار دارد، همیشه به شماره 10 علاقه خاصی داشته و برای همین می‌خواهد فصل آینده با این شماره در مستطیل سبز به میدان برود.

گفتنی است طی سال‌های اخیر بازیکنانی مانند میلاد سرلک، علی دایی، همایون بهزادی، صفر ایرانپاک، رضا نوروزی، فرشاد احمدزاده و... بازیکنانی هستند که شماره 10 پرسپولیس را به تن کرده‌اند و باید دید آیا درنهایت این شماره برای لیگ بیست‌وششم به امیرحسین محمودی خواهد رسید یا نه.