رسمی؛ تمدید قرارداد خداداد عزیزی با تراکتور

رسمی؛ تمدید قرارداد خداداد عزیزی با تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- قرارداد خداداد عزیزی با باشگاه تراکتور تمدید شد.

به گزارش فوتبالی، محمدرضا زنوزی به عنوان مدیرعامل باشگاه تراکتور، امروز تصمیم گرفت مسایل زیادی را برای هواداران این تیم روشن کند؛ ابتدا مدیرعامل جدید قرمزهای تبریز انتخاب شد و فصل آینده، سیدحجت کریمی روی صندلی مدیرعاملی باشگاه تراکتور خواهد نشست.

حالا و در جدیدترین خبر، قرارداد خداداد عزیزی با باشگاه تراکتور تمدید شده و ملی‌پوش اسبق فوتبال ایران، فصل آینده هم سرپرست تی‌تی‌ها خواهد بود. باشگاه تراکتور در مورد تمدید قرارداد خداداد عزیزی نوشت:

“خداداد عزیزی، از چهره‌های ماندگار فوتبال ایران، قرارداد همکاری خود را با باشگاه تراکتور تمدید کرد تا همچنان به عنوان مدیر تیم فوتبال تراکتور به فعالیت خود ادامه دهد.”

گفتنی است خداداد عزیزی با پیشنهاد باشگاه پرسپولیس هم مواجه شده بود اما تصمیم گرفت به کار خود در تراکتور ادامه بدهد.

تصویر خبر