خبر ویژه؛ باشگاه‌های اماراتی از جذب بازیکن و مربی ایرانی منع شدند!

خبر ویژه؛ باشگاه‌های اماراتی از جذب بازیکن و مربی ایرانی منع شدند!

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس اخباری که از امارات به گوش می رسد، باشگاه‌های اماراتی در فصل جدید و بر اساس دستورالعمل جدید فدراسیون فوتبال امارات، نمی‌توانند بازیکن یا مربی جدید ایرانی جذب کنند.

به گزارش فوتبالی، در روزهای اخیر خبری در برخی محافل فوتبالی منتشر شد که پیگیری رسانه فوتبالی نشان می‌دهد این خبر حقیقت دارد و به زودی به عنوان یک خبر رسمی اعلام خواهد شد اما زمان اعلام آن هنوز مشخص نیست.

خبر این است که فدراسیون فوتبال امارات با جذب بازیکن و مربی ایرانی توسط باشگاه‌های این کشور در هر دسته ای مخالفت و آن را ممنوع اعلام کرده است. این خبری است که در میان چند ایجنت پیچیده بود و ظاهرا آنها تلاش کرده بودند بازیکن ایرانی به باشگاههای مختلف در دسته جات مختلف فوتبال امارات بفرستتد اما موفق نشده بودند و حالا دیگر شکی وجود ندارد که این خبر درست است و باید منتظر اعلام رسمی آن از سوی فدراسیون فوتبال امارات باشیم.

این خبر از جایی لو رفته که یکی دو باشگاه اماراتی به دنبال جذب بازیکن ایرانی بوده‌اند اما فدراسیون فوتبال امارات به آنها اعلام کرده که نمی‌توانند بازیکن ایرانی به خدمت بگیرند. این محدودیت شامل حال مربیان هم می‌شود و هیچ مربی ایرانی نمی‌تواند در این کشور فعالیت کند.

البته ظاهرا فدراسیون فوتبال امارات این اجازه را به باشگاه‌های این کشور داده که با بازیکنان و یا مربیان ایرانی که در حال حاضر در اختیار دارند تمدید کند اما حق جذب بازیکن یا مربی جدید ندارند.

با این اوصاف، یکی از بازارهای خوب موجود برای ستاره‌های فوتبال ایران رسما بسته شده و لژیونر شدن برای آنها دشوارتر از قبل خواهد شد.

نکته جالب این که چند فصل پیش هم، این فدراسیون فوتبال ایران بود که در مقطعی اجازه حضور در لیگ امارات را به بازیکنان ایرانی نمی‌داد. دلیل آن محدودیت مقطعی این بود که امارات لیگش را با نام جعلی خلیج ع ر ب ی که برای خلیج فارس انتخاب کرده بود برگزار می‌کرد. محمدرضا خلعتبری یکی از بازیکنانی بود که در آن مقطع به امارات رفت اما مجبور شد قراردادش را فسخ کند.

گفته می‌شود با توجه به شرایط موجود، تیم‌های ایرانی و اماراتی در لیگ‌های نخبگان آسیا و قهرمانان آسیای دو، اگر با هم بازی داشته باشند، در یک کشور ثالث به مصاف هم خواهند رفت. ظاهرا نامه رسمی این ماجرا هم منتشر شده و این اتفاق را باید قطعی دانست.

قبلا هم به دلایل مختلف شاهد رخ دادن چنین اتفاقاتی بوده‌ایم و تیم‌های اماراتی و عربستانی در یک مقطع به بهانه نبود امنیت، برای بازی در لیگ قهرمانان آسیا به ایران نیامدند و با حکم ای‌اف‌سی، بازی‌های میان نمایندگان ایران با تیم‌های عربستانی و اماراتی در کشور ثالث برگزار شد.