بازیکنی که منچسترسیتی از تیم دسته دومی جذب کرده است

بازیکنی که منچسترسیتی از تیم دسته دومی جذب کرده است

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه منچسترسیتی با پرداخت هزینه‌ای چشمگیر، یکی از عجیب‌ترین خریدهای پنجره نقل‌انتقالات را رقم زده است؛ جایی که مبلغی حدود ۲۵ میلیون یورو (با احتساب پاداش‌ها) برای جذب بازیکنی هزینه می‌شود که تا همین چند هفته پیش، در سطح دوم فوتبال فرانسه توپ می‌زد و هنوز حتی یک دقیقه هم در لیگ‌های معتبر اروپایی بازی نکرده است.

به گزارش فوتبالی ، این بازیکن ۱۹ساله، ماتیس دتوربه، وینگر چپ‌پای آکادمی تروا، به‌طور رسمی راهی اردوی آبی‌پوشان منچستر شده، هرچند که این انتقال درواقع در سایهٔ ساختار مالکیتی مشترک رقم خورده است. هر دو باشگاه تروا و سیتی زیرمجموعهٔ «سیتی فوتبال گروپ» هستند و این سومین نمونه در دو سال اخیر است که استعدادی از باشگاه‌های وابسته به این گروه، مسیر انتقال داخلی را به‌سوی اتحاد طی می‌کند؛ دقیقاً مشابه راهی که ساوینیو از خیرونا به تیم پپ گواردیولا رسید.

با این حال، هواداران سیتی نباید منتظر حضور فوری این جوان فرانسوی در ترکیب اصلی باشند. برنامهٔ باشگاه این است که دتوربه فعلاً در خاک فرانسه بماند و به‌صورت قرضی راهی موناکو شود تا در سطح لیگ یک، تجربهٔ واقعی فوتبال بزرگسالان را کسب کند. او در فصل اخیر با تروا در لیگ دسته دوم، ۳۳ بازی انجام داد، ۳ گل زد و ۶ پاس گل داد و نقشی کلیدی در صعود تیمش به سطح اول ایفا کرد.

ارزش بازار این بازیکن در طول فصل با جهشی باورنکردنی از ۲۰۰ هزار یورو به ۱۵ میلیون یورو رسید، اما سیتی برای پیش‌دستی نسبت به مشتریانی چون رم و چند باشگاه آلمانی، فراتر از این رقم را پرداخت کرده است. دتوربه در ردهٔ زیر ۱۹ سال فرانسه نیز درخشیده و در ۸ بازی ملی، ۴ گل به ثمر رسانده. حالا باید دید این جواهر گران‌قیمت لیگ دسته دوم، پس از یک فصل در موناکو، می‌تواند به ستاره‌ای واقعی در جمع سیتیزن ها تبدیل شود یا خیر.