انتقاد تند تونی کروس از نسل جدید آلمان: ما دیگر ذهنیت قهرمانی نداریم!

انتقاد تند تونی کروس از نسل جدید آلمان: ما دیگر ذهنیت قهرمانی نداریم!

پایگاه خبری فوتبالی - تونی کروس، اسطوره فوتبال آلمان و قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴، در اظهاراتی صریح و تأسف‌بار، از افت شدید ذهنیت تیم ملی کشورش در جام جهانی ۲۰۲۶ انتقاد کرد. 

به گزارش فوتبالی، به گفته او، این تیم دیگر روحیه تیم‌های بزرگ و میل به پیشرفت را از دست داده است.

کروس که در جام جهانی ۲۰۲۶ به عنوان کارشناس تلویزیونی حضور داشت، با اشاره به عملکرد ضعیف خط حمله آلمان و عدم حضور هیچ گلزنی در صدر جدول گلزنان، گفت: «ما بازیکنانی داریم که می‌توانند پتانسیل جهانی شدن داشته باشند، ولی این به این معنی نیست که آن‌ها بازیکن کلاس جهانی هستند.»

او با اشاره به درخشش ستارگانی چون ارلینگ هالند، لیونل مسی و عثمان دمبله در صدر جدول گلزنان، تأکید کرد که آلمان حتی یک نماینده در میان آنها ندارد.

کروس با یادآوری دوران موفقیت‌آمیز گذشته، به نبود روحیه توسعه‌یافتگی در تیم فعلی اشاره کرد: «دوره ما وقتی تورنمنت‌های موفقی داشتیم همیشه این نگاه بود که می‌توانیم یک پله بالاتر برویم و ادامه دهیم. این تیم دیگر این ذهنیت را ندارد.»

او به شکست تحقیرآمیز آلمان مقابل پاراگوئه در مرحله یک شانزدهم نهایی اشاره کرد و گفت: «آنها با خودشان گفتند احتمالاً از پاراگوئه بهتریم و این بازی رو یک جوری می‌بریم، اما همان را هم باختند.»