رکورد منحصربه‌فرد برزیل توسط آلمانی‌ها تمدید شد!

رکورد منحصربه‌فرد برزیل توسط آلمانی‌ها تمدید شد!

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد ویژه تیم ملی برزیل برای چهار سال دیگر تمدید شد.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی برزیل که شب گذشته موفق شد در مرحله یک‌شانزدهم‌نهایی رقابت‌های جام جهانی ژاپن را شکست بدهد و به دور بعدی مسابقات راه پیدا کند همچنان با کسب پنج عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها، پرافتخارترین تیم محسوب می‌‌شود. به جز برزیل هیچ تیمی در تاریخ نتوانسته پنج بار فاتح مهمترین فستیوال فوتبالی دنیا شود.

برزیل در مرحله یک‌هشتم نهایی باید به مصاف یکی از دو تیم ساحل عاج یا نروژ برود و امیدوار است که در هر صورت بتواند این مرحله را هم به سلامت عبور کند. کارلو آنچلوتی که یکی از پرافتخارترین سرمربیان تاریخ فوتبال به‌شمار می‌آید، به عنوان اولین سرمربی خارجی تیم ملی برزیل در تلاش است تا بتواند قهرمان جام جهانی شود و به حسرت 24 ساله سلسائو پایان ببخشد. 

تیم ملی آلمان بامداد امروز نتوانست پاراگوئه را شکست بدهد و در ضیافت پنالتی‌ها مغلوب این تیم شد و در کمال ناباوری از گردونه رقابت‌ها کنار رفت. با حذف آلمان و باتوجه به اینکه تیم ملی ایتالیا هم در جام جهانی 2026 حضور ندارد، رکورد منحصربه‌فرد برزیلی‌ها به مدت 4 سال دیگر تمدید شد و حتی در صورتی که شاگردان آنچلوتی قهرمان جام جهانی شوند بازهم سلسائو پرافتخارترین تیم این رقابت‌ها با 5 عنوان قهرمانی به‌شمار می‌آید و طبیعتا هیچ خطری آن‌ها را در این زمینه تهدید نمی‌کند.