ریاض محرز بهترین بازیکن دیدار الجزایر و اتریش

ریاض محرز بهترین بازیکن دیدار الجزایر و اتریش

پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم الجزایر و اتریش، در چارچوب رقابتی از دور سوم مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۰۵:۳۰ به وقت تهران و در ورزشگاه کانزاس به مصاف یکدیگر رفتند.

به گزارش فوتبالی، در جریان تقابل الجزایر و اتریش که با نتیجه تساوی ۳ بر ۳ به پایان رسید، مارکو آرناتوویچ، رفیق بلقالی، ریاض محرز، مارسل سابیتزر و ساشا کالادژیچ، ۵ گلزن بازی بودند و ستاره سابق منچسترسیتی با ۲ گل زده، بیشترین سهم را در بین بازیکنان حاضر در زمین داشت.

محرز با این دو گل، تعداد گل‌های خود در جام جهانی را به عدد ۴ رساند و به بهترین گلزن تاریخ الجزایر در این مسابقات تبدیل شد. نمایش او نه تنها برای کسب عنوان بهترین بازیکن زمین کافی بود، بلکه روحیه‌ای تازه به تیمش بخشید و نقش کلیدی در صعود این تیم از گروه J ایفا کرد. جایزه بهترین بازیکن زمین، پاداش شایسته‌ای برای عملکرد او بود.

ریاض محرز پس از دریافت جایزه بهترین بازیکن زمین، با لبخندی بر لب و چشمانی پر از اشتیاق گفت: «این یک شب رویایی برای من و تیمم بود. وقتی در دقیقه ۹۰+۳ گل سوم را زدم، فکر کردم بازی را برده‌ایم. اما فوتبال همیشه غیرقابل پیش‌بینی است. با این حال، صعود به مرحله بعدی مهم‌ترین چیز بود و ما به این هدف بزرگ رسیدیم. از حمایت هواداران بی‌نهایت سپاسگزارم.»


تصویر خبر