قلعه‌نویی: خدا با ما سر ناسازگاری دارد؛ فوتبال زیبایی بود!

قلعه‌نویی: خدا با ما سر ناسازگاری دارد؛ فوتبال زیبایی بود!

پایگاه خبری فوتبالی- امیر قلعه‌نویی پس از پایان بازی ایران و مصر مصاحبه کوتاهی انجام داد.

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی فوتبال ایران به‌معنای واقعی کلمه مقابل مصر بدشانس بود. شاگردان قلعه‌نویی شانس پیروزی مقابل فراعنه را داشتند اما گل شجاع خلیل‌زاده به‌ علت آفساید مردود اعلام شد و تیم ملی ایران به تساوی یک - یک رضایت داد. امیر قلعه‌نویی پس از سوت پایان مسابقه گفت:

"اجازه بدهید به کشورم و به این تیم افتخار کنم. فوتبال بسیار زیبایی بود و من شخصا لذت بردم. فکر کنم خدا با ما سر ناسازگاری دارد. می‌توانستیم برنده باشیم و بدشانس بودیم. روی یک‌موقعیت گل خوردیم اما بعد از آن 10 موقعیت ایجاد کردیم و گل نزدیم."

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درحالی که ناراحتی در چهره‌اش مشخص بود، ادامه داد:

"می‌گویند گل شجاع خلیل‌زاده به‌علت 5 سانتی‌متر مردود شد. در بازی‌های اخیر گل‌های ما با 5 سانتی‌متر و 10 سانتی‌متر و 30 سانتی‌متر به علت آفساید مردود اعلام شد. فکر می‌کنم خدا دارد من را آزمایش می‌کند. در فاز هجومی تیم بسیار کاملی هستیم و حالا باید دید سایر تیم‌ها چه نتیجه‌ای کسب می‌کنند. از تماشاگران تشکر می‌کنم و امروز از ما حمایت کردند."