ایدن اونیل به عنوان بهترین بازیکن دیدار استرالیا - پاراگوئه انتخاب شد

ایدن اونیل به عنوان بهترین بازیکن دیدار استرالیا - پاراگوئه انتخاب شد

پایگاه خبری فوتبالی - کار استرالیا و پاراگوئه در مرحله گروهی جام جهانی با نتیجه بدون گل به پایان رسید تا کانگوروها به عنوان تیم دوم صعود کند و پاراگوئه نیز شانس بالایی برای صعود به عنوان یکی از تیم‌های سوم دارد.

به گزارش فوتبالی، هرچند جدال سرد و تدافعی تیم‌های پاراگوئه و استرالیا با تساوی بدون گل خاتمه یافت و نتوانست رضایت تماشاگران را جلب کند، اما فیفا با رای هواداران جایزه بهترین بازیکن زمین را به ایدن اونیل، هافبک دفاعی استرالیا اهدا کرد.

اونیل با قطع توپ‌های متوالی، رهبری خط میانی و مدیریت ریتم مسابقه، کلیدی‌ترین مهره کانگوروها در کنترل حملات پاراگوئه بود.

اونیل ۲۷ ساله در مسابقات باشگاهی برای نیویورک سیتی بازی می‌کند و کاملا به شرایط آمریکا آگاه است که یک ویژگی بزرگ برای او به حساب می‌آید؛ آن‌هم در رقابت‌هایی که بازیکنان به دلیل شرایط آمریکا کمی احساس ناآشنایی دارند.

درخشش این هافبک جنگنده به استرالیا کمک کرد تا با حفظ این تساوی ارزشمند، جواز صعود به مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ را به عنوان تیم دوم گروه D کسب کند. استرالیا در دو دیدار قبلی در مرحله گروهی مقابل ترکیه به پیروزی رسید و مقابل آمریکا شکست خورد.