پایگاه خبری فوتبالی - بازیهای گروه F رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۶، به دور سوم و پایانی خود رسید؛ در این دور، هلند و ژاپن برای صدرنشینی در گروه به مصاف رقبایشان رفتند و سوئد نیز، برای حفظ شانس صعودش به دنبال کسب امتیاز در تقابل با ژاپن و شگفتیآفرینی بود.
به گزارش فوتبالی، هلند با توجه به گل زده بیشتر نسبت به ژاپن، در صورت حفظ فاصله، بهعنوان صدرنشین گروه F به مرحله حذفی صعود میکرد و بنابراین شاگردان موریاسو در تیم ملی ژاپن، برای یک پیروزی پر گل وارد ورزشگاه دالاس شده بودند.
جدول لحظهای:

ترکیب تونس:
دامن - بنحمیدا - طلبی - عبدی - والری - رانی خدیرا - هانیبال - سخیری - غربی - سلیمانه - مستوری
ترکیب هلند:
فربروخن - آکه - فن دایک - فن هکه - دومفریز - ریندرز - گراونبرخ - دییونگ - خاکپو - مالن - بروبی
ترکیب ژاپن:
سوزوکی - ایتو - ایتاکورا - سکو - ناکامورا - سوگاوارا - کامادا - تاناکا - مائدا - دوان - اوئدا
ترکیب سوئد:
زتستروم - لاگربیلکه - لیندلوف - هاین - گودموندسون - برنهاردسون - عیاری - استرود - الانگا - ایساک - گیوکرش
شرح گلها و اتفاقات مهم:
گل اول برای هلند (گل به خودی سخیری در دقیقه 3)
- دنزل دومفریز پس از نفوذ از سمت راست، توپ را با یک ارسال تیز به محوطه جریمه فرستاد و الیاس سخیری، به اشتباه دروازه خودی را باز کرد.
گل دوم برای هلند (بروبی در دقیقه 7)
- روی یک ضربه کاشته، بازیکنان هلند توپ را روی تیر دوم ارسال کردند و ویرجیل فندایک با یک ضربه سر بروبی را در موقعیت دروازه خالی قرار داد، بروبی هم موفق شد سومین گل خود در این تورنمنت را به ثمر برساند.
نیمه دوم آغاز شد
- با سوت دو داور مسابقه یعنی کاتیا مندوزا و ایوان بارتون، نیمه دوم هر دو تقابل آغاز شد.
گل اول برای تونس (مستوری در دقیقه 54)
- در اوایل نیمه دوم مسابقه، هازم مستوری، مهاجم 29 ساله تیم ملی تونس، موفق شد با یک ضربه سر دروازه فربروخن را باز کند.
گل اول برای ژاپن (مائدا در دقیقه 56)
- در تقابل ژاپن و سوئد که کماتفاق دنبال میشد، دایزن مائدا موفق شد با پاس ریتسو دوان، دروازه زتستروم را باز کند و تیمش را 1 بر صفر حریف پیش بیاندازد.
گل سوم برای هلند (فن هکه در دقیقه 62)
- هلند خیلی زود پاسخ گل تونس را داد و ژان پائول فن هکه، روی کرنر ارسالی توسط تیجانی ریندرز، دروازه دامن را باز کرد.
گل اول برای سوئد (الانگا در دقیقه 62)
- آنتونی الانگا، موفق شد با یک ضربه پای چپ تماشایی، دروازه سوزوکی را به زیبایی باز کند و تیمش را به رقابت برگرداند.
پایان بازیها
- تقابل دو تیم هلند و تونس با نتیجه 3 بر 1 به سود لالههای نارنجی به پایان رسید و از سوی دیگر، دو تیم ژاپن و سوئد به نتیجه تساوی رضایت دادند؛ با این نتایج، هلند بهعنوان تیم صدرنشین، ژاپن بهعنوان تیم دوم و سوئد بهعنوان تیم سوم، به دور حذفی رقابتها صعود کردند.













