هشدار مونیه به همبازیانش؛ شاید ایران ماجرای بازی با اوکراین را تکرار کند!

هشدار مونیه به همبازیانش؛ شاید ایران ماجرای بازی با اوکراین را تکرار کند!

پایگاه خبری فوتبالی- توماس مونیه که به همراه رودی گارسیا سرمربی بلژیک به نشست خبری آمده بود، نگران تکرار اتفاقات بازی بلژیک و اوکراین در مقابل ایران بود.

به گزارش فوتبالی، توماس مونیه مدافع راست باتجربه تیم ملی بلژیک یک‌شنبه شب به همراه رودی گارسیا در نشست خبری قبل از بازی با ایران شرکت کرد. او در بخشی از صحبت‌هایش درباره بازی با ایران صحبت‌های جالبی را مطرح کرد.

مونیه گفت: «می‌توانم تصور کنم بازیکنانی باشند که خانواده‌های‌شان از جنگ آسیب دیده‌اند. اگر من جای آن‌ها بودم و اینجا در امنیت قرار داشتم، احساس می‌کردم باید کاری برای مردم کشورم انجام بدهم. فکر می‌کنم وضعیت ایران می‌تواند این تیم را برانگیخته‌تر کند، کمی شبیه اوکراین وقتی در لیگ ملت‌ها با آن‌ها بازی کردیم. اگر من جای آن‌ها بودم، احساس دِین نسبت به مردم کشورم داشتم. این مسئله می‌تواند به سود آن‌ها عمل کند و کار ما را سخت‌تر خواهد کرد.»

او به خوبی می‌دانست که تیم ملی ایران در شرایطی به جام جهانی آمده که این کشور در ماه‌ها و هفته‌های گذشته درگیر جنگ و حمله آمریکا و اسرائیل بوده است. مونیه این وضعیت ایران را به وضعیت اوکراین در سال‌های اخیر تشبیه کرده که در حال جنگ با روسیه است.

مونیه نگران این است که بازیکنان تیم ملی ایران در مقابل بلژیک، همان روحیه‌ای را داشته باشند که اوکراین در بازی پلی‌آف لیگ ملت‌های فصل 25-2024 در برابر این تیم داشت. اما ماجرای آن بازی چه بود؟

در آن فصل، تیم ملی بلژیک در گروه اول سطح A لیگ ملت‌ها بعد از فرانسه و ایتالیا در رده سوم قرار گرفت و برای این که فصل بعد هم بتواند در این سطح حضور داشته باشد، مجبور شد در یک تقابل رفت و برگشت پلی‌آف، مقابل اوکراین که در گروهش در سطح B لیگ ملت‌ها دوم شد.

در بازی رفت، این تیم اوکراین بود که میزبان بود اما این بازی به دلیل شرایط جنگی اوکراین در شهر مورسیای اسپانیا برگزار شد. ابتدا این روملو لوکاکو بود که در دقیقه 40 بلژیک را پیش انداخت و در حالی که به نظر می‌رسید کار اوکراین تمام است اما شاگردان سرگئی ربروف در نیمه دوم کامبک زدند و با نتیجه 3 بر یک پیروز شدند!

این نتیجه بلژیکی‌ها را به شدت نگران کرد و این احتمال به وجود آمد که این تیم نتواند نتیجه بازی رفت را جبران کند اما در بازی برگشت بلژیک توانست سه بر صفر به پیروزی برسد و در مجموع با پیروزی چهار بر سه در سطح A لیگ ملت‌ها باقی بماند.

حالا خاطره آن بازی که جایگاه بلژیک را در سطح A لیگ ملت‌ها تهدید کرده بود، همچنان در ذهن بازیکنان این تیم مانده و توماس مونیه به همبازیانش هشدار داده که ممکن است آن اتفاق در بازی مقابل تیم ملی ایران هم بیفتد.