مهمان ویژه تمرین تیم ملی؛ مردی از جنس موسیقی

مهمان ویژه تمرین تیم ملی؛ مردی از جنس موسیقی

پایگاه خبری فوتبالی- اتفاق جالب در تمرین امروز ملی‌پوشان، حضور یک چهره بسیار سرشناس در کنار شاگردان امیر قلعه‌نویی بود.
به گزارش فوتبالی، تمرین امروز تیم ملی در فضایی مثبت و باروحیه انجام شد و بازیکنان با انگیزه مضاعفی به تمرین پرداختند تا با بهترین روحیه برای مصاف با بلژیک آماده شوند. طی روزهای گذشته تمرینات تیم ملی با حضور مهمانان سرشناسی در جهت حمایت از بازیکنان و کادر فنی برگزار شد و همین مسئله انگیزه اعضای تیم ملی را دوچندان کرد. پس از حضور چند روز پیش حسین کلانی، تمرین امروز هم یک مهمان ویژه داشت. شهداد روحانی، موسیقیدان، آهنگساز و رهبر ارکستر در تمرین امروز ملی‌پوشان در تیخوانا مکزیک حاضر شد و با بازیکنان و کادر فنی دیدار و گفتگو کرد.
حضور شهداد روحانی در تمرین تیم ملی باعث شد تا جو بسیار مثبت و بانشاطی ایجاد شود. گویی با حضور این اسطوره موسیقی، یک دوگانه بسیار زیبا از موسیقی و ورزش در کنار هم قرار گرفته تا به این ترتیب همه بتوانند از این فضا لذت ببرند.

تصویر خبر


در آستانه دیدار سرنوشت‌ساز با بلژیک، که مهم‌ترین حریف ایران در مرحله گروهی شناخته می‌شود، شهداد روحانی بار دیگر حمایت خود از ورزشکاران، و به ویژه بازیکنان تیم ملی فوتبال، را نشان داد. این برای اولین بار نیست که این استاد بزرگ موسیقی دست به چنین کارهای حمایتی می‌زند. در سال 1397 زمانی که او رهبر ارکستر سمفونیک تهران بود، تیم ملی پیش از اعزام به جام جهانی روسیه در مراسم بدرقه ملی پوشان حاضر شد و آهنگ‌های بسیار ارزشمندی را برای تیم ملی اجرا کرد. در بخشی از همین مراسم بود که او از زحمات کارلوس کی‌روش سرمربی وقت تیم ملی تقدیر و آهنگی را هم به او تقدیم کرد.