توماس توخل «فیفا» را مجاب به تغییر یک قانون جام جهانی کرد

توماس توخل «فیفا» را مجاب به تغییر یک قانون جام جهانی کرد

پایگاه خبری فوتبالی -  سرمربی انگلیس پس از شکایت از مسدود شدن دیدش توسط عکاسان در سرود ملی، موفق شد قوانین فیفا را تغییر دهد.

به گزارش فوتبالی، توماس توخل، سرمربی تیم ملی انگلیس، در بازی ابتدایی جام جهانی مقابل کرواسی که به پیروزی ۴-۱ سه شیرها انجامید، به دلیل دیوار عکاسان، نتوانست بازیکنانش را در طول اجرای سرود ملی ببیند.

 او پس از این تجربه ناخوشایند گفت: «از فیفا التماس می‌کنم موقعیت عکاسان در سرود ملی را تغییر دهد. نتوانستم تیمم را ببینم. منتظر این لحظه بودم، خیلی خاص بود، اما جلوی دیواری از ۵۰ عکاس ایستاده بودم. نتوانستم حتی یک بازیکن را ببینم و این کمی تجربه‌ام را خراب کرد.»

اعتراض توخل بی‌نتیجه نماند. به گزارش مایک کیگان، فیفا پروتکل پیش از بازی جام جهانی را تغییر داد و اکنون اعضای کادر فنی اجازه دارند در طول اجرای سرودهای ملی نزدیک‌تر به خط کناری زمین بایستند تا دید بهتری از بازیکنانشان داشته باشند.

تیم ملی انگلیس در دو دیدار باقی‌مانده از مرحله گروهی به مصاف پاناما و غنا خواهد رفت و شانس بسیار خوبی برای صعود از گروه به عنوان صدرنشین خواهد داشت و انتظار می‌رود شاگردان توخل را تا مراحل پایانی در مسابقات شاهد باشیم.