پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که تیم ملی آلمان با بردی پرگل کار خود را در جام جهانی آغاز کرده، یک تهدید غیرمنتظره آرامش اردوی این تیم را بر هم زده است.
به گزارش فوتبالی، یوشوا کیمیش، کاپیتان مانشافت، در کنفرانسی خبری از مشاهده یک مار سمی در محوطه اردوی تیم در وینستون-سیلم، کارولینای شمالی خبر داد.
این مار که از نوع کاپرهد یا پوسوس سر مسی شناسایی شده، یکی از مارهای سمی رایج در کارولینای شمالی است که گزش آن معمولاً کشنده نیست اما نیاز به رسیدگی فوری پزشکی دارد.
کیمیش در این باره گفت: «دیروز یک مار دیدیم. به ما گفتند که سمی است. اگر نیش بزند، باید به بیمارستان بروید. فکر نمیکنم بمیرید، اما حداقل خطرناک است.»
کاپیتان ۳۱ ساله بایرن مونیخ به صراحت اعتراف کرد که از این موضوع هراس دارد: «من اینجا کمی میترسم. در آلمان احساس میکنم حیوانات خطرناک زیادی وجود ندارند، اما اینجا اگر روی مار پا بگذارید، میتواند عاقبت خوبی نداشته باشد.»
با وجود این تهدید جدی، فدراسیون فوتبال آلمان هنوز هیچ اقدام ویژهای برای مقابله با مارها انجام نداده است، در حالی که تیم ملی اتریش در اردوی خود در سانتا باربارا به دلیل همین تهدید، دوچرخهسواری بازیکنان را ممنوع کرده است. بازیکنان آلمانی نیز تنها به احتیاط بیشتر در محیط اردو توصیه شدهاند.
شایان ذکر است که پیش از این نیز تیمهای ملی سوئیس و نروژ با مشکل مشابهی در کمپهای تمرینی خود در آمریکا مواجه شده بودند. با این حال، به نظر میرسد فعلاً تنها راهکار آلمانیها، دوری از حیوانات و امیدواری به عدم تکرار این اتفاق است تا مبادا حاشیهای جدید برای این تیم پرستاره رقم بخورد.












