پایگاه خبری فوتبالی - ژئورگیوس دونیس، سرمربی تیم ملی عربستان، پس از تساوی ۱-۱ مقابل اروگوئه در نخستین دیدار خود در گروه H جام جهانی ۲۰۲۶، از نتایج غیرمنتظره این گروه ابراز شگفتی کرد و معتقد بود بزرگترین شوک این گروه نه از بازی تیمش، بلکه از دیدار اسپانیا و کیپورد رقم خورده است.
به گزارش فوتبالی، دونیس در صحبت های خود پس از مسابقه گفت: “شاید تساوی اسپانیا بزرگترین شگفتی این جام باشد. کیپورد بسیار رقابتی و بسیار قدرتمند ظاهر شد. اینطور نیست که تیمهای مدعی عوض شده باشند؛ همچنان اسپانیا و اروگوئه تیمهای اصلی هستند.”
او با اشاره به شرایط گروه H ادامه داد که نتایج هفته اول کاملاً غیرمنتظره بوده و هر چهار تیم پس از پایان بازیها با یک امتیاز در جدول برابر قرار گرفتهاند؛ موضوعی که به گفته او نشاندهنده سختی و تعادل بالای این گروه است.
سرمربی عربستان درباره عملکرد تیمش در دیدار برابر اروگوئه نیز توضیح داد که با وجود برنامه برای بازی تهاجمی، تیمش در نیمه دوم بهصورت هدفمند عقبتر بازی کرده تا نتیجه ارزشمند تساوی را حفظ کند.
دونیس در پایان تاکید کرد که کسب این یک امتیاز در چنین گروه سختی میتواند نقش مهمی در ادامه مسیر تیمش در جام جهانی داشته باشد.











