پایگاه خبری فوتبالی - در جام جهانی ۲۰۲۶، تیم ملی سوئد نشان داد که برای حریفانش کابوس ساخته است.
به گزارش فوتبالی ، آنها در اولین دیدار خود در گروه F، تونس را با نتیجه قاطع ۵ بر ۱ در هم کوبیدند. نکتۀ جالب، درخشش مهاجمان حرفهای حاضر در لیگ برتر انگلیس بود؛ همان کسانی که همه انتظار گلزنیشان را داشتند.
مسابقه در ورزشگاه ۵۱ هزار نفری مونتری مکزیک برگزار شد، زیر بارانی ملایم و هوای ۲۶ درجه. سوئد از همان ابتدا قدرت خود را تحمیل کرد. یاسین عیاری، بازیکن تونسیالاصل سوئد، اولین گل را در دقیقه ۷ زد و نشان داد که غریبهها هم گاهی آشناترین قاتل هستند. الکساندر ایساک (۳۰)، ویکتور یوکرس (۵۹) و ماتیاس اسوانبرگ (۸۶) دیگر گلزنان سوئد بودند.
تونس که با گل عمر رکیک در دقیقه ۴۳ به بازی برگشته بود، تصور کرد شاید بتواند مقاومت کند، اما اختلاف سطح فنی دو تیم خیلی زود خودش را نشان داد. عیاری در وقتهای تلفشده نیمه دوم، گل دومش را هم زد تا کار تونس یکسره شود.
اتفاقات گروه F برای سوئد بسیار خوشیمن بود، زیرا دو رقیب دیگر، ژاپن و هلند، بازیشان را با تساوی به پایان رساندند. شروع طوفانی زردوآبیها شاید همان برگ برندهای باشد که برای صعود زودهنگام نیاز دارند. تونس اما باید فکری به حال خط دفاعیاش کند که برابر موج حملات سوئد فرو ریخت.













