دیداری که به آشوب کشیده شد؛ ۸ اخراج در دیدار زنان آمریکا و برزیل

دیداری که به آشوب کشیده شد؛ ۸ اخراج در دیدار زنان آمریکا و برزیل

پایگاه خبری فوتبالی- هشت اخراجی برای تیم فوتبال زنان برزیل در دیدار مقابل آمریکا به ثبت رسید تا یکی از جنجالی‌ترین بازی‌های دوستانه پشت‌سر گذاشته شود.

به گزارش فوتبالی، دیدار دوستانه تیم‌های ملی فوتبال زنان آمریکا و برزیل که بامداد چهارشنبه در شهر فورتالزای برزیل برگزار شد، با حواشی گسترده و اخراج‌های متعدد به پایان رسید؛ اتفاقی که این مسابقه را به یکی از جنجالی‌ترین بازی‌های فوتبال زنان در سال‌های اخیر تبدیل کرد.

این مسابقه با پیروزی یک بر صفر آمریکا خاتمه یافت. تنها گل بازی روی گل به خودی یکی از مدافعان برزیل به ثمر رسید، اما نتیجه مسابقه خیلی زود تحت‌الشعاع اتفاقات پرتنش داخل زمین و کنار خط قرار گرفت.

در دقایق پایانی و پس از افزایش درگیری‌های لفظی و اعتراض‌ها به تصمیمات داوری، آرتور الیاس، سرمربی برزیل، به همراه یک عضو کادر فنی تیمش با کارت قرمز مستقیم از کنار زمین اخراج شدند. تنش‌ها پس از پایان مسابقه نیز ادامه پیدا کرد و چند بازیکن برزیل نیز با تصمیم داور از زمین اخراج شدند. چهار بازیکنان اخراج‌شده برزیل شامل بیا زانراتو، تارسیانه، کرولین و لودمیلا بودند. همچنین دو عضو دیگر از کادر تیم ملی برزیل پس از پایان بازی کارت قرمز دریافت کردند تا تعداد کل اخراجی‌های این تیم به ۸ نفر برسد.

اعتراض شدید اعضای تیم برزیل به عملکرد تیم داوری باعث شد نیروهای امنیتی برای کنترل شرایط وارد عمل شوند. برخی بازیکنان و اعضای کادر فنی برزیل پس از مسابقه نسبت به تصمیمات داور و رفتار بازیکنان آمریکا انتقاد کردند و فضای بازی را دور از استانداردهای یک دیدار دوستانه دانستند. در مقابل، اما هیز، سرمربی آمریکا، ضمن ابراز رضایت از عملکرد تیمش، تأکید کرد که بازیکنانش تلاش کردند در شرایط پرتنش آرامش خود را حفظ کنند.

تصویر خبر

ثبت ۸ کارت قرمز در یک مسابقه دوستانه، اتفاقی کم‌سابقه در فوتبال زنان محسوب می‌شود و باعث شده این دیدار بیش از نتیجه فنی، به دلیل حواشی و درگیری‌هایش مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد. احتمالا تیم ملی زنان برزیل با جریمه‌ای از سوی فیفا همراه شود.