گام اول ایران در لیگ ملت‌ها؛ برزیلی که فقط به کواچ باخت

گام اول ایران در لیگ ملت‌ها؛ برزیلی که فقط به کواچ باخت

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی والیبال ایران در نخستین بازی خود در لیگ ملت‌های والیبال با برزیل دیدار می‌کند.

به گزارش فوتبالی، لیگ ملت‌های والیبال از روز پنجشنبه ۲۱ خرداد ماه آغاز خواهد شد که نخستین بازی شاگردان روبرتو پیاتزا برابر برزیل خواهد بود؛ تیمی که چند روز پیش در دیداری تدارکاتی ایران را مغلوب خود کرده بود.

تیم‌های ایران و برزیل تا به حال ۲۲ بار به مصاف یکدیگر رفته‌اند که حاصل آن ۱۹ برد برای برزیل و تنها ۳ برد برای ایران بوده است. 

تصویر خبر

نکته جالبی که در خصوص پیروزی‌های تیم ملی والیبال مقابل رقیب بسیار سرشناسش وجود دارد اینکه هر سه پیروزی در لیگ ملت‌های (لیگ جهانی سابق) ۲۰۱۴ به دست آمده و جالب‌تر اینکه در آن زمان هم برناردو رزنده سرمربی برزیل بود. از طرفی اسلوبودان کواچ سرمربی وقت ایران در آن فصل توانست سه شکست را به شاگردان رزنده تحمیل کند؛ نتیجه‌ای که هیچ‌گاه پس از آن توسط دیگر سرمربیان تیم ملی والیبال بدست نیامد.

در واقع با توجه به آمار موجود می‌توان گفت کواچ تنها کسی است که برزیل را شکست داده و از طرفی تنها شکست این تیم برابر ایران در زمان سرمربیگری رزنده بوده است.

تصویر خبر

از آنجا که پیاتزا با ایران دو مرتبه برابر برزیل مغلوب شده است، باید دید که با ترکیبی جوان‌تر از سال گذشته می‌تواند در سومین مصاف خود با برزیل، شاگردان رزنده را شکست داده و این تورنمنت را با برد آغاز کند یا نه.