شوک به هلند؛ ژورین تیمبر جام جهانی را از دست داد

شوک به هلند؛ ژورین تیمبر جام جهانی را از دست داد

پایگاه خبری فوتبالی - ژورین تیمبر، مدافع ۲۴ ساله هلند و آرسنال، به دلیل آسیب کشاله ران رسماً از جام جهانی ۲۰۲۶ خط خورد. فدراسیون فوتبال هلند اعلام کرد این بازیکن در شرایطی نیست که بتوان از او در مسابقات استفاده کرد.

به گزارش فوتبالی، ژورین تیمبر با وجود مشکل جسمانی به اردوی تیم ملی هلند در نیویورک پیوسته بود، اما پس از آخرین بررسی‌های پزشکی، تصمیم گرفته شد او اردو لاله‌های نارنجی را ترک کند. این دومین رقابت‌های ملی بزرگ متوالی است که ژورین تیمبر از دست می‌دهد؛ او یورو ۲۰۲۴ را نیز به دلیل آسیب رباط صلیبی از دست داده بود. او همچنین در فصلی که گذشت با آسیب‌دیدگی همراه بود و اکثر فصل را از دست داد و در فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز تنها دقایقی به میدان رفت.

رونالد کومان بلافاصله لوتشارل خرتروئیدا، مدافع ساندرلند انگلیس که در لیست ذخیره بود، را فراخواند. این بازیکن که هم در مدافع راست و هم مرکز دفاع می‌تواند بازی کند، به محل اردوی اصلی هلند در کانزاس سیتی می‌پیوندد.

لاله نارنجی آخرین دیدار دوستانه خود را شب گذشته برابر ازبکستان برگزار کرد و با نتیجه دو بر یک با گل‌های کودی گاکپو پیروز شد و اولین بازی گروهی‌اش را ۱۴ ژوئن در برابر ژاپن خواهد داشت و سپس به مصاف سوئد و تونس خواهد رفت.