ایران و گرانادا قراردادی برای بازی دوستانه نداشتند

ایران و گرانادا قراردادی برای بازی دوستانه نداشتند

پایگاه خبری فوتبالی- ایران و گرانادا هیچ قراردادی برای بازی دوستانه امضا نکردند.

به گزارش فوتبالی، فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد: "قراردادی میان فدراسیون‌های فوتبال ایران و گرانادا برای انجام بازی دوستانه بسته نشده که لغو این بازی دوستانه، خسارت و غرامتی برای فدراسیون فوتبال ایران، داشته باشد."

فدراسیون فوتبال در این باره نوشته است: "اساسا هیچ قراردادی میان فدراسیون ایران با این کشور به امضا نرسیده بوده است و همانطور که قبلا اطلاع رسانی شده بود این کشور یکی از گزینه‌های رقابت پایانی در پشت درهای بسته بوده و این موضوع در رسانه‌های ورزشی کشور منعکس شده بود."

پس از لغو بازی دوستانه با پورتوریکو به دستور آمریکا، دیدار دوستانه با تیم ملی گرانادا هم احتمالا به دلیل عدم سفر این تیم به تیخوانا و شاید توصیه آمریکایی‌ها و موانعی چون تحریم‌ها و مسایل مالی لغو شده است. البته تیم ملی همچنان به دنبال حریف دوستانه می‌گردد اما پیدا شدن حریف دوستانه‌ای که بخواهد با وجود تحریم ها و محدودیت‌ها در این زمان کوتاه به تیخوانا بیاید کار راحتی نیست و مطمئنا هزینه هنگفت ارزی هم به فدراسیون فوتبال تحمیل می‌شود.