پایگاه خبری فوتبالی- توماس توخل، سرمربی تیم ملی انگلیس، به طور رسمی اعلام کرد که در غیاب هری کین، دکلان رایس بازوبند کاپیتانی سهشیرها را بر بازو خواهد بست.
به گزارش فوتبالی، بر اساس گزارشهای منتشر شده، اگرچه جود بلینگام در بازی دوستانه اخیر مقابل نیوزلند در شب برد ۱-۰ در نیمه دوم کاپیتان بود، این هافبک ۲۷ ساله آرسنال است که به عنوان کاپیتان دوم در نظر گرفته شده است.
توماس توخل در نشست خبری خود در این خصوص گفت: «دکلان رایس کاپیتان دوم من است. این موضوع را زمانی به او گفتم که هری کین در اردو نبود.»
نکته جالب اینکه در آن بازی در اکتبر مقابل ولز، الی واتکینز جایگزین کین در خط حمله شده بود و رایس بازوبند را بر بازو بست.
توخل در پاسخ به این سوال که آیا رایس از این تصمیم مطلع است، با خنده گفت: «سوال خوبی است. من فقط به این موضوع فکر میکردم که این یک عنوان رسمی است یا نه. اما فکر میکنم زمانی که هری با ما نبود، این صحبت را کردیم. در بازی با ولز، فکر میکنم دکلان کاپیتان بود. همان جا بود که به او گفتم.»
همانطور که انتظار میرفت، هری کین کاپیتان اصلی و رهبر بلامنازع سهشیرها در این رقابتها خواهد بود. او که در آستانه سومین جام جهانی به عنوان کاپیتان قرار دارد، با این کار رکورد بیلی رایت را در این زمینه تکرار خواهد کرد.
با این حال، توخل تأکید کرده است که رایس بدون توجه به وضعیت بازی بلینگام در ترکیب اصلی، جانشین قطعی کین خواهد بود. این تصمیم به نوعی تثبیت جایگاه رایس به عنوان یک رهبر در رختکن و زمین بازی است.
توماس توخل در دفاع از انتخاب خود، بار دیگر تأکید کرد که این تصمیم به معنای کاهش ارزش بلینگام نیست. او گفت: «جود یکی از استارتزنهاست، اما حدود ۱۴ یا ۱۵ ستاره بالقوه در این تیم وجود دارند. ما یک گروه رهبری داریم و جود قطعاً جزو آن است.»
برنامه بعدی انگلیس: سهشیرها امشب در آخرین بازی دوستانه خود به مصاف کاستاریکا میروند و سپس راهی کانزاسسیتی خواهند شد.













