بازیکنی که می‌خواهد همه جام‌ها را در بارسلونا به دست بیاورد

بازیکنی که می‌خواهد همه جام‌ها را در بارسلونا به دست بیاورد

پایگاه خبری فوتبالی - آنتونی گوردون، وینگر انگلیسی، پس از قطعی شدن انتقال از نیوکاسل، اولین خرید بارسلونا در فصل جدید نام گرفت.

به گزارش فوتبالی ، او اما این انتقال را نه یک مقصد نهایی، بلکه یک نقطه شروع واقعی می‌داند.

گوردون که روزهای شلوغی را تجربه می‌کند—از امضای قرارداد با بارسا تا بازی دوستانه برای انگلیس و سپس اعزام به جام جهانی آمریکا، کانادا و مکزیک—با صراحتی جسورانه گفت: «دوران حرفه‌ای من واقعاً از همین‌جا شروع می‌شود.»

او که سال‌ها در آرزوی چنین لحظه‌ای بود، از دو هفته دیوانه‌وار اما فوق‌العاده برای خود و خانواده‌اش گفت و افزود: «از سن خیلی کم این را می‌گفتم؛ می‌دانستم روزی به این جایگاه می‌رسم.»

اما این وینگر قرار نیست فقط به حضور در نیوکمپ رضایت دهد. او تأکید کرد: «من فقط برای بازی در بارسا نیامده‌ام. می‌خواهم همه جام‌ها را ببرم.» به باور او، لباس آبی‌اناری پوشیدن، پایان ماجرا نیست، بلکه شروع فصلی بزرگ‌تر در مسیر پیشرفتش است.

گوردون که خود را در ایده‌آل‌ترین شرایط برای شکوفایی می‌بیند، خاطرنشان کرد: «حالا باید دوباره به بالاترین سطح ممکن برسم.» اظهاراتی که از روحیه رقابتی و آگاهی او از سنگینی مسئولیت در بارسلونا حکایت دارد؛ جایی که قصد دارد به یکی از ارکان پروژه جدید تیم تبدیل شود.