مارکو سیلوا از فولام جدا شد؛ بنفیکا مقصد بعدی

مارکو سیلوا از فولام جدا شد؛ بنفیکا مقصد بعدی

‌پایگاه خبری فوتبالی - فولام به صورت رسمی از جدایی سرمربی پرتغالی خبر داد؛ او به زودی راهی لیگ پرتغال خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، این سرمربی پرتغالی پس از ۵ سال حضور در کراون کاتیج، رسما از فولام جدا شد و با تایید فابریزیو رومانو، با باشگاه بنفیکا برای امضای قراردادی دو ساله به توافق نهایی رسیده است که این قرارداد شامل بند تمدید اختیاری برای سال سوم نیز می‌شود تا جانشین ژوزه مورینیو باشد که راهی رئال مادرید خواهد شد.

مارکو سیلوا پس از اعلام رسمی جدایی‌اش، با انتشار نامه‌ای از کادر فنی، بازیکنان و هواداران فولام خداحافظی کرد که متن آن به شرح زیر است:

«از زحمات و تلاش‌های بی‌شائبه تمامی کارکنان پشت صحنه باشگاه صمیمانه تشکر می‌کنم. بازیکنان با خاطرات و لحظات فوق‌العاده‌ای که در طول این مدت از طریق کار سخت و گروهی در کنار هم ساختیم، این تیم را ترک خواهند کرد. در نهایت، مهم‌ترین بخش یعنی هواداران ما؛ من از روز اول از شما خواستم که همیشه و در هر شرایطی در کنار ما باشید و این دقیقاً همان کاری بود که شما در طول این پنج سال گذشته انجام دادید. ما در کنار یکدیگر به دستاوردهای بزرگی رسیدیم. من و همکارانم همواره حمایت بی‌دریغ شما را حس کردیم و این مایه دلگرمی هرگز فراموش نخواهد شد. فولام همیشه در قلب من جای خواهد داشت و دیر یا زود، بار دیگر به کراون کاتیج بازخواهم گشت.»


تصویر خبر