فرصت‌سوزی جالب مهاجم ازبکستان مقابل کانادا؛ شامرودوف در حد تمیروف (ویدئو)

فرصت‌سوزی جالب مهاجم ازبکستان مقابل کانادا؛ شامرودوف در حد تمیروف (ویدئو)

پایگاه خبری فوتبالی- فرصت گلزنی عجیبی که مهاجم تیم ملی ازبکستان در بازی مقابل کانادا از دست داده، در فضای مجازی به شدت پر بازدید شده است.

به گزارش فوتبالی، بامداد امروز، در یک بازی تدارکاتی تیم ملی، تیم ملی ازبکستان مهمان تیم ملی کانادا بود و با نتیجه دو بر صفر مغلوب میزبان خود شد. گل‌های کانادا را «جاناتان اوسوریو» در دقیقه 58 و «نلسون» در دقیقه 1+90 به ثمر رساندند. هر دو گل روی پاس‌های «تانی اولوواسی» که در دقیقه 46 به میدان رفت به ثمر رسید.

در این بازی کانادا تیم برتر میدان بود اما اولین موقعیت جدی بازی در دقیقه 7 برای ازبکستان به دست آمد که به شکل عجیبی از دست رفت. در این لحظه روی دفع توپ بلند هافبک ازبکستان، توپ به پشت مدافعان کانادا رسید و الدور شامرودوف در کورس با دو مدافع میزبان موفق بود. البته یکی از مدافعان کانادا زودتر از شامرودوف به توپ رسید اما نتوانست توپ را دفع کند و تعادلش را از دست داد و باز این مهاجم ازبکستان بود که صاحب توپ شد.

در ادامه شامرودوف که مهاجم تیم آ اس رم است و در حال حاضر به صورت قرضی در تیم کالیاری بازی می‌کند، به سمت دروازه کانادا پیش رفت و پشت سر او دو مدافع کانادا به هم برخورد کردند و شامرودوف بدون هیچ مزاحمی با دروازه‌بان حریف تک به تک شد.

در حالی که به نظر می‌رسید اولین گل بازی را ازبکستان به ثمر خواهد رساند اما این اتفاق نیفتاد. شامرودوف در مصاف تک به تک با ماکسیم کریپیو تصمیم گرفت توپ را با ضربه‌ای چیپ از او عبور دهد و به تور دروازه کانادا بچسباند اما ضربه چیپ او با اختلافی عجیب و باورنکردنی از کنار دروازه بیرون رفت و بهترین فرصت گلزنی ازبکستان از دست رفت.

اگر فوتبالدوستان ایرانی این لحظه را می‌دیدند، شاید قبل از پخش صحنه آهسته، مطمئن بودند که مهاجمی که این ضربه فاجعه‌وار را زده، شرزود تمیروفی باشد که در پرسپولیس هم از این شیرین‌کاری‌ها داشت اما در واقع آفریننده این صحنه عجیب که به شدت در فضای مجازی وایرال شده، الدور شامرودوف مهاجم باتجربه و گلزن ازبکستان بود! 

فرصت سوزی باورنکردنی شامرادوف مقابل کانادا</span>