جزییات جدید از واگذاری آلومینیوم؛ ایرالکو به دنبال شریک

جزییات جدید از واگذاری آلومینیوم؛ ایرالکو به دنبال شریک

پایگاه خبری فوتبالی- ممکن است باشگاه آلومینیوم اراک در فصل جدید با شیوه جدیدی اداره شود.

به گزارش فوتبالی، چند روز قبل خبر واگذاری باشگاه آلومینیوم اراک به یک هلدینگ، سروصدای زیادی به پا کرد و در نهایت اعلام شد که این باشگاه واگذار نخواهد شد و در اراک به کار خودش ادامه خواهد داد.

البته که جلساتی بین مدیران آلومینیوم و مدیران یک هلدینگ (که ظاهرا در کار تولید آب‌میوه و نوشابه گازدار است) برگزار شد تا طرفین درباره واگذاری امتیاز تیم اراکی صحبت کنند اما پس از جلسه شرکت ایرالکو با مدیرعامل باشگاه آلومینیوم، به نظر رسید که واگذاری نماینده لیگ برتری اراک، حداقل در این مقطع، منتفی شده است.

اما براساس پیگیری‌ها مشخص شد، شرکت آلومینیوم ایران به دلیل خساراتی که بخصوص به یکی از شرکت‌های اصلی‌اش وارد شده، با مشکلات مالی زیادی مواجه است.

به همین خاطر علیمردان عظیمی مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران در جلسه‌ای که اخیرا برگزار شد، به مدیران باشگاه آلومینیوم اعلام کرده که باید به فکر جذب اسپانسر باشند تا تمام بار مالی باشگاه بر دوش ایرالکو نباشد.

به این ترتیب طرح اداره یا مالکیت مشارکتی باشگاه آلومینیوم اراک مطرح شده که گفته می‌شود مشتری آلومینیوم گزینه‌ای جدی و پررنگ برای این امر است. بنابراین ممکن است بخشی از سهام باشگاه به این شرکت واگذار شود تا در امور مالی و اداره باشگاه شریک باشد.

در همین راستا، جلساتی بین مسئولان استانی با مدیران این شرکت برگزار شده تا برای ادامه کار باشگاه آلومینیوم اراک تصمیم‌گیری شود.

باشگاه آلومینیوم اراک مانند سایر تیم‌های لیگ برتری، در حال حاضر با مشکلات مالی روبروست و باید دید مسئولان ذیربط چه تصمیمی برای رفع مشکلات این باشگاه خواهند گرفت.