بارسلونا در آستانه شکایت از پرز؛ صبر استراتژیک تا پایان انتخابات رئال مادرید

بارسلونا در آستانه شکایت از پرز؛ صبر استراتژیک تا پایان انتخابات رئال مادرید

پایگاه خبری فوتبالی- به نقل از راک وان، باشگاه بارسلونا هنوز تصمیم نهایی خود را برای ارائه شکایت رسمی علیه فلورنتینو پرز به خاطر اظهارات جنجالی‌اش در کنفرانس خبری اخیر اتخاذ نکرده است.

به گزارش فوتبالی، مدیران باشگاه کاتالان ترجیح می‌دهند تا پایان انتخابات ریاست باشگاه رئال مادرید یعنی ۷ ژوئن صبر کنند و سپس درباره این موضوع تصمیم‌گیری نهایی را انجام دهند.

منابع آگاه تأکید کرده‌اند که دلیل اصلی این تأخیر، جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی فلورنتینو پرز از این ماجرا برای کسب حمایت بیشتر در جریان انتخابات است

بارسلونا به خوبی آگاه است که پرز در آستانه رقابتی حساس با انریکه ریکلمه، نامزد جوان، قرار دارد  و هرگونه جنجال قضایی می‌تواند به نفع او تمام شود و او را به عنوان مدیری که در برابر حملات بارسا می‌ایستد، معرفی کند.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که پرز در نشست خبری خود، بارسلونا را به بزرگترین رسوایی فساد در تاریخ فوتبال اسپانیا متهم کرد و گفت: «رئال مادرید در حال تهیه پرونده‌ای ۶۰۰ صفحه‌ای برای ارسال به یوفاست؛ چنین چیزی در تاریخ فوتبال جهان سابقه نداشته است». 

او همچنین ادعا کرد که قهرمانی‌های متعددی از رئال مادرید دزدیده شده است. بارسلونا که در ابتدا تهدید به اقدام قانونی فوری کرده بود، اکنون با رویکردی محتاطانه، ترجیح می‌دهد منتظر بماند و ببیند نتیجه انتخابات رئال مادرید چه خواهد بود. 

در صورت پیروزی ریکلمه، شاید فضا برای کاهش تنش‌ها و پیگیری غیرسیاسی این پرونده فراهم شود. با این حال، تا آن زمان، جنگ لفظی میان دو غول اسپانیایی همچنان ادامه‌دار خواهد بود.