فعلا خبری از شروع تمرینات پرسپولیس، نیست!

فعلا خبری از شروع تمرینات پرسپولیس، نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیران پرسپولیس هیچ تاریخ دقیقی برای شروع مجدد تمرینات اعلام نکرده‌اند.

به گزارش فوتبالی، جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران باعث تعطیلی لیگ برتر شد و قاعدتا تیم‌های حاضر در مسابقات هم تمرینات خود را تعطیل کردند. پرسپولیس اصرار زیادی به برگزاری ادامه مسابقات داشت و یکی از اولین‌ باشگاه‌هایی بود که تمرینات خود را از سر گرفت.

شروع تمرینات پرسپولیس اما هیچ فایده‌ای نداشت و طبق آخرین شنیده‌ها لیگ بیست‌وپنجم ادامه پیدا نمی‌کند. فعلا جنگ اصلی بر سر سهمیه آسیایی است و باتوجه به اینکه سپاهان مجوز حرفه‌ای نگرفته، بین چادرملو اردکان و گل‌گهر و پرسپولیس یک‌ تیم، راهی مسابقات آسیایی می‌شود.

باتوجه به آغاز جام جهانی ۲۰۲۶، قاعدتا تمرینات اکثر باشگاه‌های لیگ برتری پس از پایان این مسابقات آغاز می‌شوند اما در این بین برخی باشگاه‌ها قصد دارند زودتر از زمان مقرر، تمرینات را بدون ملی‌پوشان آغاز کنند. طبق شنیده‌های فوتبالی، مدیران پرسپولیس و همینطور اوسمار ویرا تا این لحظه تاریخ دقیقی برای آغاز تمرینات اعلام نکرده‌اند و هنوز منتظر تصمیم سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال هستند.

با این تفاسیر، فعلا باید منتظر ماند و دید تاریخ شروع فصل جدید لیگ برتر چه زمانی خواهد بود تا باشگاه پرسپولیس طبق تاریخ اعلام شده، تمرینات خود را از چند هفته زودتر آغاز کند.