نگاه کارشناسی؛ بهتر بود اول با بلژیک بازی می‌کردیم

نگاه کارشناسی؛ بهتر بود اول با بلژیک بازی می‌کردیم

پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم اسبق استقلال گفت: اگر در مسابقه اول مقابل بلژیک قرار می‌گرفتیم، تیم ملی شرایط بهتری برای بازی با نیوزیلند پیدا می‌کرد. 

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال در اردوی ترکیه خود را برای سه بازی مهم آماده می‌کند. بازی‌هایی که با سه سبک متفاوت همراه است و محکی جدی برای شاگردان قلعه‌نویی محسوب می‌شود. 

در روزهای گذشته مشخص شد که ملی‌پوشان بر اساس نوع‌ بازی نیوزیلند تمرین می‌کنند و این نشان می‌دهد کادر فنی تیم ملی توجه خاصی به گام اول دارد. برد در این بازی می‌تواند نصف راه صعود به مرحله بعدی باشد و تیم ملی را به کسب حداقل یک امتیاز در دو بازی بعدی امیدوار کند. 

با این شرایط بسیاری عقیده دارند، قرعه ایران حتی در ترتیب بازی‌ها هم خوب بوده و تقابل با نیوزبلند می‌تواند علاوه بر برد، روحیه و هماهنگی بهتری هم به تیم ملی بدهد تا در بازی بعدی مقابل بلژیک و سپس بازی آخر مقابل مصر، شرایط کامل‌تری داشته باشد. 

با این حال مهاجم اسبق استقلال نظری برعکس این عقیده دارد و رویارویی با تیم دیگری از این گروه را در بازی اول بهتر می‌داند. چرا که در این صورت ایران می‌توانست با آمادگی بهتری به مصاف نیوزیلند برود و به این ترتیب شانس خیلی بهتری برای کسب سه امتیاز این مسابقه داشت. 

سیاوش اکبرپور در در مورد تیم‌های همگروه ایران می‌گوید: «فکر می‌کنم همه مصر را دست کم گرفته‌اند و آن را تیم ضعیفی می‌بینند. حدود دو سال پیش مصر در جام ملت‌های آفریقا تیم خوبی نبود اما فراموش نکنیم سه-چهار دوره قهرمان افریقا شده است. مدتی پیش در اسپانیا با این تیم مساوی کرد و ۴ بر صفر عربستان را برد. مصر در یک تورنمنت هم شرایط خوبی نداشت اما بازیکنان سطح بالایی داشت که نمی‌خواستند مصدوم شوند.»

اکبرپور در مورد ترتیب دلخواهش در گروه ایران، معتقد است: «دوست داشتم در بازی اول با بلژیک بازی می‌کردیم و بعد با نیوزیلند چون از نظر شناختی، روحی-روانی و همچنین استرسی خیلی بهتر بود. اگر بازی اول با نیوزیلند نبود خیلی بهتر بود. اگر بازی اول مقابل بلژیک بود، تیم از زیر فشار خارج می‌شد و شرایط بهتری برای بازی با نیوزیلند داشت.»

اکبرپور گفت: «اگر بازی اول را با پیروزی پشت سر بگذاریم شرایط تیم خیلی خوب می‌شود و صعود می‌کنیم. همه چیز به بازی اول بر می‌گردد اما این را نمی‌گویم که فشار درست کنم. نیوزیلند خیلی قوی نیست. فکر می‌کنم از تیم ملی قطر و همچنین دیگر تیم‌های آسیایی که می‌توانیم آن‌ها را شکست بدهیم ضعیف‌تر است. هرچند که قطر چندسالی است گربه سیاه ما شده است. نمی‌خواهم روی بازیکنان فشار باشد ولی بازی اول می‌تواند مُهرِ صعود به مرحله بعد را بزند. امیدوارم این بازی ببریم.»