غیررسمی/ پیشنهادهای روسی برای وینگر پرسپولیس

غیررسمی/ پیشنهادهای روسی برای وینگر پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- اخبار غیررسمی حاکی از زیر نظر گرفته شدن بازیکن تکنیکی پرسپولیس توسط چند باشگاه روسیه‌ای است.

به گزارش فوتبالی، اوستون اورنوف در حالی با تیم ملی ازبکستان آماده حضور در جام جهانی 2026 می‌شود که پرسپولیس نه تنها بابت حضور او و سایر بازیکنانش در این تورنمنت، درآمدزایی خواهد کرد بلکه این احتمال هم وجود دارد که در صورت دریافت پیشنهاد مناسب برای وینگر ازبکستانی، بابت فروش او هم به درآمد قابل توجهی برسد.

آنطور که یک سایت خبری از قول رسانه‌های ازبکستانی مدعی شده، چند باشگاه روسی وضعیت اوستون اورونوف را زیر نظر دارند و احتمال دارد در پایان جام جهانی پیشنهادهایی برای جذب وینگر پرسپولیس ارائه شود. حتی در بعضی گزارش‌ها نام روبین‌کازان و دینامو ماخاچ‌قلعه هم مطرح شده است.  

بد نیست درباره اورونوف به این نکته اشاره کنیم که 11 دی سال 1403، قرارداد این بازیکن با پرسپولیس، تا پایان ژوئن سال 2027 تمدید شد و نکته مهم اینکه هیچ بند فسخی در آن گنجانده نشده است و ستاره ازبک قرمزها در صورتی که در طول مدت قرارداد خود هر پیشنهادی دیگری هم داشته باشد، باید مذاکره از طریق باشگاه پرسپولیس صورت بگیرد. طبیعتا وقتی پرسپولیس هم برای هر فصل از قرارداد جدید اورونوف، حداقل یک میلیون دلار به او – طبق ادعای خبرگزاری تسنیم – پرداخت خواهد کرد، رضایتنامه او را با رقم پایینی صادر نخواهد کرد.