پیام قاطع عنکبوت به بارسلونا: اگر بروم، فقط به نیوکمپ می‌آیم!

پیام قاطع عنکبوت به بارسلونا: اگر بروم، فقط به نیوکمپ می‌آیم!

پایگاه خبری فوتبالی- به گزارش متئو مورتو، خبرنگار معتبر نقل و انتقالات اسپانیا، خولیان آلوارز، مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید، اولویت خود را برای انتقال در تابستان پیش رو به طور شفاف اعلام کرده است. 

به گزارش فوتبالی، ستاره ۲۶ ساله آرژانتینی که با ۲۱ گل این فصل، مهره‌ای کلیدی برای روخی‌بلانکو بوده، به باشگاه خود و هواداران اطلاع داده که در صورت جدایی، تنها مقصدش بارسلونا خواهد بود.

متئو مورتو، خبرنگار نزدیک به باشگاه‌های اسپانیایی، شب گذشته در برنامه رادیویی خود فاش کرد که آلوارز پیام روشنی را ارسال کرده است. نقل قول مستقیم او چنین است: «خولیان آلوارز قبلاً به همه اطلاع داده که اگر تیمش را عوض کند، بارسلونا را ترجیح می‌دهد و پیام او این است که اگر اتلتیکو مادرید را ترک کنم، فقط به بارسلونا خواهم رفت.»

این خبر در حالی منتشر می‌شود که ژوآئو فلیکس، ستاره پرتغالی اتلتیکو، نیز تابستان گذشته همین شعار را سر داد اما در نهایت به چلسی پیوست. با این حال، شرایط آلوارز متفاوت است؛ او خواهان ماندن در اسپانیا و زندگی در اسپانیا است و بارسا را بهترین گزینه برای ادامه دوران حرفه‌ای خود می‌داند.

اگرچه روابط عمومی باشگاه ادعای آرامش می‌کند، اما منابع نزدیک به رختکن اتلتیکو از تنش‌های پشت پرده بین آلوارز و دیگو سیمئونه خبر می‌دهند. این مهاجم که در نیمکت‌نشینی‌های این فصل، بارها با حالت چهره‌ای عبوس دیده شده، به دنبال نقشی پررنگ‌تر است. سیمئونه نیز که یک سال دیگر با اتلتیکو قرارداد دارد، علاقه‌ای به فروش مهره کلیدی خود ندارد، اما به نظر می‌رسد چاره‌ای جز مذاکره ندارد.