بالاتر از رونالدو، بنزما و حتی تونی؛ لیگ عربستان یک آقای گل جدید دارد!

بالاتر از رونالدو، بنزما و حتی تونی؛ لیگ عربستان یک آقای گل جدید دارد!

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که به‌نظر می‌رسید آقای گلی ایوان تونی در فصل ۲۰۲۵/۲۶ رقابت‌های لیگ عربستان قطعی شده، یک سوپرایز در هفته پایانی این رقابت‌ها، معادلات این عنوان را تغییر داد.

به گزارش فوتبالی، خولیان کوینونش که پیش از آغاز مسابقات پنجشنبه‌شب، با ۳۰ گل در تعقیب ایوان تونی ۳۲ گله در صدر جدول گلزنان رقابت‌های لیگ روشن بود، توانست در یک دقیقه خودش را به مهاجم سابق برنتفورد برساند و در دقیقه ۳۷ تقابل با الاتحاد، او یک بار از روی نقطه پنالتی و یک بار در جریان بازی، دروازه پردراگ رایکوویچ، سنگربان صربستانی زرد و مشکی‌پوشان را باز کرد!

مهاجم کلمبیایی که نمی‌خواست عنوان آقای گلی رقابت‌های لیگ روشن را با تونی شریک شود، در دقیقه ۶۴ مسابقه، سومین گل خودش و پنجمین گل تیمش را هم به زیبایی به ثمر رساند، تا با ۳۳ گل، به تنهایی بهترین گلزن این لیگ معتبر باشد.

علاقمندان به فوتبال که این بازیکن را هرگز در هیچ‌یک از ۵ لیگ معتبر فوتبال اروپا ندیده‌اند، باید منتظر باشند تا کوینونش را در پیراهن زردرنگ تیم ملی کلمبیا و به‌عنوان زوج جدید خامس رودریگز، اسطوره فوتبال این کشور که آخرین بازی‌های کریر خود را پشت سر خواهد گذاشت، ببینند و از نمایش‌های این مهاجم تنومند لذت ببرند.