مالک میلان، آلگری را می‌خواهد؛ مکس می‌ماند، تازه با اختیارات بیشتر!

مالک میلان، آلگری را می‌خواهد؛ مکس می‌ماند، تازه با اختیارات بیشتر!

پایگاه خبری فوتبالی - پس از دو شکست پیاپی در مقابل ساسولو و آتالانتا، که منجر به در خطر افتادن کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای میلان شد، زمزمه‌هایی درباره جدایی احتمالی ماسیمیلیانو آلگری از این تیم به گوش می‌رسید، اما اخبار جدید حاکی از اتفاقات دیگری هستند.

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش گاتزتا دلو اسپورت، کاردیناله، مالک باشگاه میلان، ترجیح می‌دهد همکاری با ماسیمیلیانو آلگری را ادامه دهد و به خواسته‌های این مربی باتجربه، حتی بیش از پیش توجه کند؛ اکثر نقل و انتقالات میلان در دو پنجره نقل و انتقالاتی گذشته، با نظر مستقیم آلگری صورت گرفته بود (به‌طور مثال انتقال آدرین ربیو در روزهای پایانی پنجره تابستانی)، اما خساست‌های مالکان و لجاجت‌های مدیران باشگاه، باعث از دست رفتن فرصت‌ها و ارتکاب اشتباهاتی شدند، که روی سطح فنی تیم اثرات منفی‌ای گذاشتند.

در ادامه، نگاهی خواهیم داشت به برخی از اشتباهات مالکان و مدیران روسونری در پنجره‌های نقل و انتقالات قبلی:

- عدم پرداخت هزینه لازم برای انتقال گلا دوئه از استراسبورگ و تعلل در انتقال مارک پوبیل از آلمریا که منجر به هایجک‌شدن بازیکن توسط اتلتیکو مادرید شد؛ میلان نهایتا برای تقویت پست دفاع راست به سراغ زکری آتکامه رفت، بازیکنی که نشانه‌ای از استعداد در بازی‌اش به چشم نمی‌خورد.

- عدم پرداخت رقم اولیه مدنظر کلوب بروژ برای انتقال جاشاری، که منجر به ورود سایر باشگاه‌ها به رقابت برای جذب پدیده سوئیسی و بالاتر رفتن رقم درخواستی طرف بلژیکی شد؛ میلان نهایتا با رقمی بالاتر از خواسته اولیه، جاشاری را به خدمت گرفت و این بازیکن به‌خاطر لجاجت مدیران باشگاه، اردوی آماده‌سازی پیش‌فصل تیم را از دست داد؛ احتمالا مصدومیت‌های جاشاری نیز ناشی از عدم آماده‌سازی صحیح این بازیکن بود.

- نداشتن موضع مشخص نسبت به بازیکنانی مانند ساموئل چوکوئزه و نوآه اوکافور؛ دو بازیکن نیمکت‌نشین میلان در فصل ۲۰۲۴/۲۵، طی فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر انگلیس که به باور اکثر علاقمندان به فوتبال سطحی بالاتر از مسابقات سری آ دارد، توانستند توانایی‌های خود را به همگان ثابت کنند؛ آلگری قصد داشت اوکافور را در اسکواد میلان حفظ کند، اما مدیران تصمیم گرفتند با انتقال او به لیدز، به سراغ کریستوفر انکونکو بروند.