الاتحاد مشتری لواندوفسکی شد

الاتحاد مشتری لواندوفسکی شد

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه الهلال عربستان برنامه‌ای برای جذب روبرت لواندوفسکی، مهاجم بارسلونا، ندارد و این پرونده را به باشگاه الاتحاد سپرده است. 

به گزارش فوتبالی ، لواندوفسکی که دوران حضورش در بارسلونا رو به پایان است و قراردادش در تاریخ ۳۰ ژوئن به اتمام می‌رسد، در آستانه جدایی از این باشگاه کاتالونیایی قرار دارد.

با وجود گمانه‌زنی‌های فراوان مبنی بر پیوستن او به الهلال، روزنامه اسپانیایی «موندو دپورتیوو» گزارش داده که این انتقال فعلاً منتفی شده است. دلیل اصلی این موضوع، تکمیل بودن فهرست مهاجمان خارجی الهلال است. این باشگاه منتظر جدایی احتمالی بازیکنانی چون مارکوس لئوناردو یا داروین نونیز است تا بتواند فضایی برای جذب بازیکن جدید باز کند. همچنین، تمایل الهلال به جذب بازیکنان جوان‌تر و همچنین حضور کریم بنزما، مهاجم باتجربه، در این تیم، شانس انتقال لواندوفسکی را کاهش داده است.

در مقابل، باشگاه الاتحاد عربستان با جدیت به دنبال جذب لواندوفسکی است، به خصوص با توجه به نیاز این تیم به یک مهاجم قدرتمند و احتمال جدایی یوسف النصیری. مدیران برنامه‌های لواندوفسکی در حال بررسی تمام گزینه‌های پیش روی او هستند، از جمله احتمال انتقال به فوتبال آمریکا. بنابراین، آینده این ستاره لهستانی همچنان نامشخص باقی مانده و تمامی سناریوها محتمل است.

در هر صورت باید دید که چه آینده‌ای در انتظار لواندوفسکی است.