مسیر آسیایی هموار؛ دیابی الاتحاد را به رده پنجم رساند

مسیر آسیایی هموار؛ دیابی الاتحاد را به رده پنجم رساند

پایگاه خبری فوتبالی- الاتحاد در ورزشگاه ایگو شهر دمام با نتیجه قاطع ۳-۱ از سد میزبان خود، الاتفاق، گذشت و با کسب سه امتیاز حساس، جایگاه خود را در رده پنجم جدول تثبیت کرد و گام بلندی به سوی لیگ نخبگان آسیا برداشت.

به گزارش فوتبالی، شاگردان سرجیو کونسیسائو در هفته سی‌وسوم لیگ عربستان کار خود را طوفانی آغاز کردند و خیلی زود به گل رسیدند. ببرها که برای رسیدن به سهمیه آسیایی نیاز مبرم به پیروزی داشتند، نمایشی کم نقص و هدفمند ارائه دادند.

اطلاعات بازی

نوع مسابقه: هفته سی‌وسوم لیگ حرفه‌ای عربستان

ورزشگاه: ایگو، دمام

روز و ساعت برگزاری: پنجشنبه؛ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترکیب الاتحاد و الاتفاق

الاتحاد (۲-۴-۳-۱): رایکوویچ | کادش، پریرا، سیمیچ، الشنقیطی | فابینیو، النشری | عوار، دیابی، برخواین | هزازی

الاتفاق (۲-۳-۵): روداک | العلیان، کالوو، هندری، الخطیب | مدران، علی | الغنام، کوستا، واینالدوم | دمبله

شرح گل‌های بازی

گل اول الاتحاد (عوار؛ دقیقه ۲): ماریو میتای از سمت چپ صاحب توپ شد و با یک سانتر دقیق و کات‌دار، حسام عوار را در موقعیت ایده‌آل قرار داد. هافبک الجزایری هم با یک شوت زمینی و تماشایی، دروازه روداک را گشود تا الاتحاد پیش بیفتد.

گل دوم الاتحاد (دیابی؛ دقیقه ۱۸): فابیینیو که پشت ضربه ایستگاهی قرار گرفته بود، خلاقیت به خرج داد و توپ را کوتاه و تماشایی برای موسی دیابی فرستاد. وینگر فرانسوی بدون هیچ تعللی با شوتی فنی و اول پست، دروازه الاتفاق را برای بار دوم گشود.

گل اول الاتفاق (الغنام؛ دقیقه ۲۵): در حرکت ترکیبی و سریع، ژائو کوستا با فرار از سمت راست، پاس هوشمندانه‌ای برای خالد الغنام فرستاد و این بازیکن با یک ضربه دقیق و به موقع، دروازه رایکوویچ را باز کرد تا به بازی جان تازه‌ای ببخشد.

گل سوم الاتحاد (دیابی؛ دقیقه ۷۹): او در نیمه دوم در قلب دفاع میزبان با تکنیک بالا، دو بازیکن را دریبل زد و به تنهایی خود را به روی دروازه رساند و با یک شوت محکم و تماشایی، سومین گل تیمش را به ثمر رساند تا خیال هواداران الاتحاد را آسوده کند.

الاتحاد با این پیروزی ۵۵ امتیازی شد و با ۳ امتیاز اختلاف نسبت به التعاون، جایگاه خود را در سهمیه منطقه ایستگاه آسیایی محکم کرد. الاتفاق نیز با ۴۹ امتیاز در رده هفتم باقی ماند.