شوک دولت آمریکا به عراق؛ برای پنج بازیکن ویزا صادر نکرد!

شوک دولت آمریکا به عراق؛ برای پنج بازیکن ویزا صادر نکرد!

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی ایران، تنها تیمی نیست که در آستانه جام جهانی، درگیر محدودیت های دولت آمریکا برای صدور ویزای بازیکنانش شده است.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی عراق که بعد از گذشت 40 سال موفق شد با گراهام آرنولد طلسم‌شکنی کند و برای دومین بار مسافر جام جهانی شود، حالا با یک بحران بزرگ مواجه شده است؛ کشور آمریکا برای پنج بازیکن تیم ملی عراق که از ستاره‌های این تیم به‌شمار می‌آید ویزا صادر نکرده و همین حسابی عراقی‌ها را شوکه کرده است. 

غالب الزاملی، عضو بلندپایه فدراسیون فوتبال عراق هم خبر را تایید کرده است. البته او تأکید کرد فدراسیون فوتبال عراق قصد دارد این مسئله را با فیفا مطرح کند تا هرچه سریع‌تر راه‌حلی برای آن پیدا شود و به این ماجرا اعتراض کند.

 این پنج بازیکن «ابراهیم بایش، مهند علی، زید تحسین، حیدر عبدالکریم و علی الحمادی» هستند که همه آن‌ها جز مهره‌های کلیدی و تاثیرگذار در تیم ملی عراق به شمار می‌روند. بدون شک غیبت این بازیکنان ضربه بزرگی به گراهام آرنولد خواهد زد چرا که او 5 بازیکن تاثیرگذارش در تمام پست‌ها را در دسترس ندارد و همین موضوع می‌تواند روی عملکرد شاگردان او در جام جهانی، تاثیرگذار باشد.

تصویر خبر

احتمالا محل خدمت سربازی این بازیکنان و تمایلات سیاسی و جناحی آنها در عراق به علاوه موضع گیری هایسان باعث شده تا ویزا نگیرند. این در حالی است که فیفا تضمین داده بود دولت آمریکا به بازیکنان همه تیم‌های ملی حاضر در جام جهانی ویزا بدهد!