درباره سرمربی سوریه؛ او قهرمان زیر 19 سال جهان با اسپانیاست!

درباره سرمربی سوریه؛ او قهرمان زیر 19 سال جهان با اسپانیاست!

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی فعلی تیم ملی سوریه سابقه قهرمانی جهان را با تیم زیر 19 سال اسپانیا دارد.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی سوریه، همگروه ایران در جام ملت‌های آسیای 2027، در سید دو این مسابقات قرار داشت و قاعدتا باید رقیب اصلی ایران برای سرگروهی در این گروه باشد.

نکته مهم درباره سوریه، سرمربی فعلی این تیم است. در دوره قبلی جام ملت‌های آسیا که سوریه در مرحله یک‌هشتم نهایی حریف ایران شد، هدایت این تیم بر عهده هکتور رائول کوپر مربی نام آشنای آرژانتینی بود. آن بازی بعد از 120 دقیقه تلاش دو تیم و البته اخراج مهدی طارمی در دقیقه 1+90، با پیروزی ایران در ضربات پنالتی به پایان رسید.

حالا 4 سال بعد از آن روزها، سوریه با یک مربی دیگر که البته خیلی معروف نیست اما رزومه خوبی دارد، مقابل ایران قرار خواهد گرفت. نام این مربی، خوزه لانا است. این مربی 51 ساله اسپانیایی، سابقه هدایت تیم های ملی زیر 16، 17 و 19 اسپانیا را دارد و با تیم زیر 19 سال اسپانیا، در سال 2024 قهرمان جهان شد. 

لانا پس از اینکه سوریه در مرحله مقدماتی رقابت‌های انتخابی جام جهانی با هکتور کوپر نتوانست به مرحله بعد صعود کند و در گروه B بعد از ژاپن و کره شمالی در رده سوم قرار گرفت، جایگزین این مربی آرژانتینی شده است.

این مربی توانست نتایج هکتور رائول کوپر را جبران کند و سوریه را به جام ملت‌های 2027 برساند. بعد از سوم شدن سوریه در گروهش در رقابت‌های انتخابی جام جهانی و جام ملت‌های آسیا، در مرحله سوم با میانمار، افغانستان و پاکستان همگروه شد و با 6 پیروزی سرگروه شد و در نهایت به مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا راه یافت.