میلان مشکلی با فروش زودهنگام خرید ۳۷ میلیون یورویی خود ندارد

میلان مشکلی با فروش زودهنگام خرید ۳۷ میلیون یورویی خود ندارد

پایگاه خبری فوتبالی - عملکرد نه‌چندان درخشان کریستوفر انکونکو در نخستین فصل حضورش در میلان باعث شده مدیران این باشگاه به فکر فروش او در تابستان بیفتند؛ اتفاقی که می‌تواند خیلی زود به پایان همکاری دو طرف منجر شود.

به گزارش فوتبالی، آینده کریستوفر انکونکو در میلان در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته و این احتمال وجود دارد که ستاره فرانسوی تنها پس از یک فصل حضور در سن‌سیرو از جمع روسونری جدا شود. به‌نقل از گاتزتادلواسپورت، مدیران میلان در صورت دریافت پیشنهادی در حدود ۴۰ میلیون یورو حاضر به فروش این بازیکن خواهند بود. با این حال برخی خبرنگاران از جمله نیکولو اسکیرا مدعی شده‌اند که باشگاه ایتالیایی با رقمی کمتر و در حدود ۳۰ میلیون یورو نیز ممکن است با جدایی او موافقت کند.

میلان تابستان گذشته برای جذب انکونکو ۳۷ میلیون یورو به چلسی پرداخت کرد و با این مهاجم فرانسوی قراردادی پنج‌ساله امضا کرد. با این حال عملکرد او در فصل جاری نتوانسته انتظارات را برآورده کند. انکونکو در مجموع ۳۲ مسابقه رسمی با پیراهن میلان به میدان رفته و حاصل کار او تنها ۶ گل (۳ پنالتی) و ۳ پاس گل بوده است.

عملکرد نه‌چندان موفق انکونکو در شرایطی رقم خورده که خط حمله میلان در فصل گذشته نیز با انتقادهای زیادی روبه‌رو بود و بسیاری از مهاجمان این تیم نتوانستند انتظارات هواداران روسونری را برآورده کنند. به همین دلیل، در صورت دریافت پیشنهاد مناسب در نقل‌وانتقالات تابستانی، این احتمال وجود دارد که میلان با فروش انکونکو موافقت کند تا حداقل از نظر مالی متحمل ضرر زیادی نشود؛ اتفاقی که می‌تواند به پایان زودهنگام ماجراجویی این مهاجم فرانسوی در سن‌سیرو منجر شود.