گوردون در راه مونیخ؛ مذاکره رسمی بایرن‌مونیخ با نیوکاسل آغاز شد

گوردون در راه مونیخ؛ مذاکره رسمی بایرن‌مونیخ با نیوکاسل آغاز شد

پایگاه خبری فوتبالی- آنتونی گوردون، وینگر ۲۵ ساله انگلیسی نیوکاسل، این روزها حسابی روی دور خبرهاست. 

به گزارش فوتبالی، جدیدترین تحول حاکی از آن است که بایرن مونیخ به طور رسمی با باشگاه نیوکاسل وارد مذاکره شده تا این ستاره را به آلیانتس آرنا بیاورد.

به نظر می‌رسد خود بازیکن هم خواهان جدایی است و انتظار می‌رود نیوکاسل برای جلوگیری از نارضایتی، به پیشنهادها گوش دهد . با توجه به اینکه گوردون تا سال ۲۰۳۰ با نیوکاسل قرارداد دارد، این باشگاه خواهان مبلغی حدود ۹۰ میلیون یورو یعنی بیش از ۷۵ میلیون پوند است.

طبق گزارش فلوریان پلاتنبرگ از اسکای آلمان، باواریایی‌ها برای مذاکره با خود بازیکن پیشقدم شده‌اند و یک پیشنهاد مالی شفاف روی میز گذاشته‌اند. موضوع اصلی که باید حل شود، توافق نهایی با نیوکاسل است، چرا که بایرن تمایل دارد رقمی حدود ۵۶۰ میلیون کرون پرداخت کند که با رقم درخواستی باشگاه فاصله دارد.

روز گذشته تصاویری از دیدار مدیر برنامه‌های گوردون با مدیران بارسلونا منتشر شد. اما نشریه مارکا گزارش داده که این انتقال به دلیل قیمت بالا و مشکلات مالی بارسا بسیار پیچیده ارزیابی می‌شود و این بازیکن در اولویت نقل و انتقالات آنها نیست. به نظر می‌رسد رقابت اصلی میان بایرن و باشگاه‌های لیگ برتری مثل لیورپول و آرسنال است، هرچند برخی منابع ادعا می‌کنند که مقصد ایده‌آل خود گوردون، بایرن مونیخ است.

گوردون این فصل درخشش فوق‌العاده‌ای داشته و با ۱۸ گل بهترین گلزن نیوکاسل محسوب می‌شود. در لیگ قهرمانان نیز تا پیش از حذف تیمش، با ۱۰ گل پس از کیلیان امباپه در رده دوم برترین گلزنان قرار داشت.

انتظار می‌رود این نقل و انتقالات داغ در هفته‌های آینده به یکی از سوژه‌های اصلی تبدیل شود، چرا که گوردون به دنبال آن است تا پیش از جام جهانی، تکلیف تیم بعدی خود را مشخص کند.