نویر: شجاعانه بازی کردیم، اما دفاع ما در بالاترین سطح نبود

نویر: شجاعانه بازی کردیم، اما دفاع ما در بالاترین سطح نبود

پایگاه خبری فوتبالی- کاپیتان بایرن مونیخ پس از حذف تیمش از لیگ قهرمانان اروپا در مرحله نیمه‌نهایی مقابل پاری سن ژرمن، ضمن دفاع از سبک تهاجمی تیمش، به تحلیل نقاط ضعف پرداخت.

به گزارش فوتبالی، نویر در مصاحبه پس از بازی به خبرنگاران گفت: «فکر می‌کنم امروز در حمله قاطع نبودیم. در نهایت، ما واقعاً شانس پیروزی در بازی امروز را داشتیم. فکر می‌کنم موقعیت‌های قطعی زیادی ایجاد نکردیم؛ از آن نوع موقعیت‌هایی که بتوانیم بگوییم ۱۰۰٪ قطعی هستند، اما وقتی پاریس فرصت‌هایش را داشت، بسیار دقیق عمل کرد. این چیزی بود که امروز به آن نیاز داشتیم و فکر می‌کنم واضح بود که به رسیدن به فینال نزدیک بودیم، اما نتوانستیم کار را تمام کنیم.»

نویر که در مجموع دو بازی ۷ گل دریافت کرد و در بازی رفت رکوردی ناخواسته را به نام خود ثبت نمود، از عملکرد دفاعی تیم نیز انتقاد کرد، اما همچنان از فلسفه فوتبال بایرن دفاع نمود: «ما فوتبال هجومی و شجاعانه بازی می‌کنیم. اما دفاعمان در بالاترین سطح نبود. نمی‌توانیم بگوییم که تیم‌های دیگر اشتباه می‌کنند. راه خودمان را می‌رویم، اما باید در مراحل حذفی دفاع بهتری داشته باشیم. فوتبال فقط گل زدن نیست؛ باید دروازه را هم بسته نگه دارید. پاریس در استفاده از فرصت‌هایش بی‌نهایت دقیق بود و این تفاوت را رقم زد.»

با وجوداین شکست سنگین، اسطوره ۴۰ ساله بایرن اصرار دارد که روحیه تیم‌های آلمانی هرگز شکسته نمی‌شود: «ما قطعاً ناامیدیم، اما سرمان را زیر برف نمی‌بریم. بایرن همیشه برمی‌گردد. ما به فوتبال هجومی و تماشاگرپسند خود ادامه خواهیم داد، اما باید در فاز دفاعی پیشرفت کنیم. این درس بزرگی برای فصل آینده است.