پایگاه خبری فوتبالی- دروازهبان جوان تیم ملی شانسی برای حضور در جام جهانی در صورت اعزام نخواهد داشت.
به گزارش فوتبالی، در سالهای اخیر، علیرضا بیرانوند، سیدحسین حسینی و پیام نیازمند 3 دروازهبانی بودند که بیشتر از سایر گلرها به اردوی تیم ملی دعوت میشدند. در کنار این 3 نفر، نفرات دیگری هم بود که به صورت مقطعی و ناپیوسته در اردوهای تیم ملی حضور داشتند. محمدرضا اخباری، محمد خلیفه و یکی دو گلر دیگر جزو دروازهبان هایی بودند که به اردوهای مختلف تیم ملی دعوت میشدند.
اما محمد خلیفه دروازهبان 21 ساله آلومینیوم اراک یکی از گلرهایی بود که در اردوهای اخیر حضوری پررنگ داشت. او با درخشش در لیگ برتر، توجهات را خودش جلب کرد و در نهایت جای خودش را در میان ملیپوشان ایران پیدا کرد.
با این حال رقابت با بیرانوند، حسینی و نیازمند که هر 3 جزو مهمترین و باتجربهترین گلرهای لیگ برتر و تیم ملی هستند، کار آسانی نبود. شاید از همان ابتدا هم قابل پیشبینی بود که او به عنوان جوانترین گلر دعوت شده به تیم ملی، شانس چندانی برای حضور در فهرست نهایی جام جهانی نداشته باشد.
دیشب سعید الهویی مربی تیم ملی و دستیار امیر قلعهنویی، در برنامه فوتبال برتر، تلویحا تایید کرد که 3 دروازهبان تیم ملی در جام جهانی همان 3 گلر باتجربه خواهند بود و نام خلیفه در فهرست نهایی در صورت اعزام جایی نخواهد داشت.
البته خلیفه نباید ناامید شود. با توجه به سن و سال بیرانوند، حسینی و نیازمند، آنها شانس زیادی برای جام جهانی بعدی ندارند و این خلیفه است که میتواند با ادامه درخشش و کسب تجربه بیشتر، تبدیل به دروازهبان اول تیم ملی در جام جهانی بعدی باشد.










