مربی سابق فوتبال ساحلی و سرمربی پیشین تیم ملی ایران، با ابراز خوشحالی از قهرمانی اخیر تیم کشورمان در بازیهای آسیایی گفت ایران را وطن دوم خود میداند.
به گزارش فوتبالی، مارکو اوکتاویو، سرمربی نامآشنای فوتبال ساحلی که سالها هدایت تیم ملی ایران را برعهده داشت، پس از قهرمانی اخیر این تیم در رقابتهای ساحلی آسیا اظهار کرد: از موفقیت ایران در این مسابقات بسیار خوشحالم، زیرا این کشور را خانه دوم خود میدانم. او افزود که از دیدن تداوم درخشش برخی از شاگردان سابقش در سطح بینالمللی لذت میبرد.
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در این دوره از مسابقات در چین، با پیروزی مقابل تیمهای امارات، تایلند، عربستان، فلسطین و در نهایت عمان، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. شاگردان علی نادری عملکردی مقتدرانه داشتند و در نهایت جام را بالای سر بردند.
اوکتاویو که در سالهای اخیر همراه با تیم ملی برزیل دو عنوان قهرمانی جهان را کسب کرده و اخیراً همکاریاش با این تیم به پایان رسیده، از علاقهمندی خود برای حضور دوباره در فوتبال ساحلی ایران گفت. او بیان کرد: قصد دارم درباره همکاری بهعنوان مشاور فنی با علی نادری و فدراسیون فوتبال ایران گفتوگو کنم. کمک به ایران برای رسیدن به جام جهانی یک رؤیای بزرگ برای من است و میخواهم تجربیاتم را در این مسیر در اختیار تیم قرار دهم.
این مربی باتجربه همچنین درباره شرایط کاری خود توضیح داد: از آمریکای جنوبی پیشنهاداتی دریافت کردهام، اما هنوز هیچکدام به مرحله جدی نرسیده است.










