پایگاه خبری فوتبالی- با کاهش اجباری بودجه سپاهان برای فصل آینده، تکلیف بازیکنان خارجی این تیم، در هالهای از ابهام قرار دارد.
به گزارش فوتبالی، حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه فولاد مبارکه، باعث شده که باشگاه سپاهان، مجبور به تغییر سیاستش در تیمداری شود و همین چند روز قبل بود که منوچهر نیکفر مدیرعامل سپاهان اعلام کرد که قراردادهای تیمش در فصل آینده، تعدیل خواهد شد.
مدیرعامل سپاهان در آن مصاحبه به این نکته هم اشاره کرده که اگر بازیکنان خارجی سپاهان، علاقهای به ادامه همکاری با این باشگاه،با شرایط جدید نداشته باشند، سپاهان با آنها برای جدایی توافق خواهد کرد.
سپاهان در فصلی که نیمهتمام ماند، 5 بازیکن خارجی داشت که به جز ریکاردو آلوز که قراردادش برای فصل آینده هم اعتبار دارد، قرارداد گئورگی گولسیانی، وحدت هنانوف، انزو کریولی و ایوان سانچز در پایان این فصل به اتمام میرسد و هنوز معلوم نیست که این نفرات، فصل آینده هم به همکاریشان با سپاهان ادامه خواهند داد یا اینکه پیگیر جدایی خواهند شد.
درباره آلوز هم بد نیست به این نکته اشاره کنیم که این بازیکن باتوجه به شکایت باشگاه تراکتور، علاوه بر جریمه نقدی، 4 ماه امکان همراهی تیمش را ندارد.
محرومیتی که از 13 فروردین اجرایی شده منتها با توجه به تعطیلی لیگ برتر، این محرومیت به فصل آینده کشیده خواهد شد و محرم نویدکیا نمیتواند برای چهار ماه از این بازیکن تاثیرگذار استفاده کند.










