پایگاه خبری فوتبالی- دروازهبان سابق تیم فوتبال پرسپولیس شانس حضور در جام جهانی را پیدا کرده است.
به گزارش فوتبالی، در جریان دیدار تیمهای گرانادا مقابل آلمریا در لیگ دسته دوم اسپانیا، لوکا زیدان بر اثر برخورد شدید در دقایق پایانی مسابقه دچار ضربه مغزی شد. بازی برای چند دقیقه متوقف شد. او که در اثر این ضربه علائم سرگیجه و خونریزی جزئی از دهان داشت، فورا از زمین مسابقه خارج و به بیمارستان منتقل شد. البته بعد از آن پزشکان اعلام کردند که وضعیت عمومی زیدان کنترلشده است اما وضعیت او برای حضور در دیدار آینده مشخص نیست.
با مصدومیت زیدان، پس از آنتونی ماندریا و ملوین ماستیل، این بازیکن هم شانس بسیار کمی برای حضور در جام جهانی دارد.
با مصدومیتهای پیش آمده، تنها گزینه باقی مانده برای سرمربی الجزایر، آلکسی گندوز، دروازهبان سابق پرسپولیس است که فصل خوبی را در لیگ این کشور پشت سر گذاشته است.
گندوز ۳۰ ساله حالا در اتفاقی عجیب، شانس این را دارد تا در جام جهانی ۲۰۲۶ درون دروازه الجزایر قرار گیرد.
البته اسامه بنبوت (با احتمال بازگشت از بازنشستگی)، فرید شعال و غایا مرباح هم در بین گزینههای ذخیره احتمالی قرار دارند و باید دید که در نهایت پتکوویچ کدامیک را انتخاب خواهد کرد تا همراه با دیگر ملیپوشان راهی آمریکا شود.

پرسپولیس 








