پایگاه خبری فوتبالی- یک داور سوئیسی دیدار رفت پاریسنژرمن- بایرن مونیخ در مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا را سوت خواهد زد.
به گزارش فوتبال، بازیهای دور رفت از مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا در حالی سهشنبه شب با برگزاری دیداری بین تیمهای پاریسنژرمن و بایرن مونیخ آغاز خواهد شد که قضاوت این بازی به یک داور سوئیسی سپرده شده است.طبق اعلام یوفا، ساندرو شارر از سوئیس به عنوان داور بازی رفت پاریسنژرمن و بایرن مونیخ انتخاب شده است و آنخل نِوادو از اسپانیا و گوادالوپه پوراس آیوسو از اسپانیا نیز به عنوان کمکداور به او در امر قضاوت این بازی کمک خواهند کرد.
خسوس خیل مانسانو از اسپانیا هم به عنوان داور چهارم این دیدار برگزیده شده است. کارلوس دلسرو گرانده از اسپانیا نیز به عنوان داور VAR (کمکداور ویدئویی) و گیلرمو کوادرا فرناندس از اسپانیا نیز به عنوان کمکداور VAR انتخاب شدهاند.
تیمهای پاریسنژرمن و بایرن مونیخ از ساعت 22:30 سهشنبه در ورزشگاه پارکدوپرنس به مصاف هم خواهند رفت.











