۱۹ ستاره بزرگ در آستانه وداع با رویای جام جهانی

۱۹ ستاره بزرگ در آستانه وداع با رویای جام جهانی

پایگاه خبری فوتبالی- تنها ۴۶ روز به شروع جام جهانی ۲۰۲۶ باقی مانده، اما موج سنگین مصدومیت‌ها، تیم‌های بزرگ را یک به یک فلج کرده است. 

به گزارش فوتبالی، ستارگانی که باید مهره‌های کلیدی تیم‌هایشان در بزرگترین رویداد فوتبالی جهان باشند، حالا یا قطعاً غایب هستند یا دیدارهای گروهی را از دست خواهند داد.

اسپانیا و فرانسه بیشترین آسیب را دیده‌اند. لامین یامال (بارسلونا) و کیلیان امباپه (رئال مادرید) دو ستاره مهمی هستند که کادر فنی این دو تیم را به شدت نگران کرده است. در سوی دیگر، کریستین رومرو (تاتنهامپابلو باریوس (اتلتیکومادرید) نیز در آستانه از دست دادن جام جهانی هستند. برزیل نیز بدون ادر میلیتائو (رئال مادرید) خط دفاعی خود را از دست داده و استوائو (چلسی) نیز احتمالاً به این تورنمنت نمی‌رسد.

تیم ملی انگلیس نیز از این قاعده مستثنی نیست. بوکایو ساکا (آرسنالکول پالمر (چلسی)،  هاروی الیوت (لیورپول) و ابرچی ازه (آرسنال) به دلیل مصدومیت‌های متعدد، توماس توخل را با بحران عمیقی در خط هافبک مواجه کرده‌اند. کای هاورتز (آرسنال) نیز با مصدومیت همسترینگ دست و پنجه نرم می‌کند و وضعیت حضورش در ترکیب آلمان در هاله‌ای از ابهام است. حتی آمریکا، کانادا و مکزیک نیز مصدومان سرشناسی دارند. جیووانی ریس (سیاتل ساندرز) و کریستین پولیشیچ (چلسی) نیز در آستانه از دست دادن میزبانی رویایی خود هستند.

با ۴۶ روز باقی مانده، اکنون پزشکان تیم‌های ملی در یک مسابقه با زمان شرکت کرده‌اند تا شاید برخی از این نام‌ها را به فهرست نهایی بازگردانند. جام جهانی پیش رو، بدون شک رنگ و بوی متفاوتی خواهد داشت.