پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم بارسلونا و ختافه، در چارچوب رقابتی از هفته سی و سوم رقابتهای لالیگا اسپانیا، از ساعت 17:45 به وقت تهران و از ورزشگاه کولیسئوم شهر ختافه به مصاف یکدیگر رفتند.
به گزارش فوتبالی، شاگردان هانسی فلیک که پس از تساوی جمعهشب رئال مادرید در برابر رئال بتیس، میتوانستند با پیروزی در برابر ختافه اختلافشان با لوس بلانکوس را به 11 امتیاز برسانند و خیال خود را تقریبا از قهرمانی رقابتهای لالیگا راحت کنند، این فرصت را غنیمت شمردند و در برابر تیم سرسخت خوزه بوردالاس، 3 امتیاز خارج از خانه را کسب کردند؛ شاگردان فلیک تا لحظات پایانی نیمه نخست مسابقه، از باز کردن دروازه داوید سوریا مستاصل بهنظر میرسیدند، اما فرمین لوپز، در لحظات پایانی این نیمه موفق شد دروازه سوریا را باز کند و دو تیم با نتیجه 1 بر صفر به سود بارسلونا به رختکن رفتند.
در آغاز نیمه دوم، شاگردان فلیک فشار را روی دروازه ختافه حفظ کردند تا اختلاف را بیشتر کنند و یک حاشیه امن برای خود ایجاد کنند، اما این تلاشها تا دقیقه 74 بی فایده بودند، تا اینکه سرانجام مارکوس راشفورد، ستاره انگلیسی بلوگرانا، در شب غیبت رافینیا و یامال موفق شد برای تیمش گلزنی کند و اختلاف را به 2 گل برساند.
بارسلونا با این پیروزی به امتیاز 85 رسید و آبیاناریها حالا در یکقدمی کسب بیست و نهمین عنوان قهرمانیشان در مسابقات لالیگا هستند.











