سوال از مدیران پرسپولیس؛ با همین فرم بد، مدعی سهمیه آسیا هستید؟

1 بازدید
سایز فونت
0
لوگو فوتبالی
دسترسی سریع و آسان با نصب فوتبالی نصب فوتبالی

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در حالی مدعی داشتن شانس برای کسب سهمیه آسیاست که تا قبل از تعطیل شدن لیگ، اصلا در فرم خوبی قرار نداشت.


به گزارش فوتبالی، از همان روزهایی که زمزمه‌های قهرمان اعلام کردن استقلال در لیگ بیست و پنجم و اختصاص سهمیه‌های آسیایی به این تیم، تراکتور و سپاهان شنیده می‌شد، پرسپولیس خودش را به عنوان جدی‌ترین مخالف این ماجرا نشان داد. 


مدیران این باشگاه با صدور بیانیه و بازیکنان و حتی پیشکسوتان این تیم هم با مصاحبه‌های مختلف، مخالفت خود را با دادن سهمیه آسیا به استقلال، تراکتور و سپاهان نشان دادند.


 اختلاف 7 امتیازی و قابل جبران با صدر جدول، حضور در جمع تیم‌های بالانشین و رعایت نشدن عدالت به زعم این تیم، از دلایلی بودند که باعث مخالفت پرسپولیسی‌ها با نظر سازمان لیگ می‌شد.


پرسپولیسی‌ها معتقد بودند که می‌توانند در ادامه بازی‌ها، خودشان را به صدر جدول نزدیک کنند و حداقل یک سهمیه آسیایی را تصاحب کنند و سازمان لیگ نباید سهمیه‌ها را از حالا به تیم‌های اول تا سوم تقدیم کند.


در یکی از مصاحبه‌ها، محسن خلیلی مدیر ورزشی باشگاه پرسپولیس گفته بود: «جدول نیمه‌کاره فعلی نباید ملاک اختصاص سهمیه‌های آسیایی باشد و تیم‌های رده پایین‌تر هم شانس گرفتن سهمیه آسیا را دارند.»


اصرار پرسپولیسی‌ها به ادامه بازی‌ها آنقدر زیاد و شدید بود که شاید اگر کسی جدول رده‌بندی لیگ را نمی‌دید و از نتایج بازی‌های اخیر این تیم خبر نداشت، گمان می‌کرد که لیگ برتر در روزهایی تعطیل شده که پرسپولیس در اوج و در بهترین فرم خود قرار داشت. اما واقعیت چیز دیگری است.


اگر جدول نیم‌فصل دوم را مرور کنیم، خواهیم دید که عجیب‌ترین نکته آن، تیم آخر جدول است. به خاطر تعطیلی لیگ برتر و دور شدن افکار عمومی از فوتبال، شاید کمتر کسی به خاطر داشته باشد اما واقعیت این است که در جدول نیم‌فصل دوم، پرسپولیس قعرنشین و تیم آخر جدول بود!



تصویر خبر

این تیم در نیم‌فصل دوم به فجرسپاسی، فولاد، ملوان، گل‌گهر و خیبر خرم‌آباد باخته و فقط سپاهان و چادرملو را شکست داده است. در جدول نیم‌فصل دوم، پرسپولیس با 6 امتیاز قعرنشین است و ذوب‌آهن با تفاضل گل بهتر نسبت به این تیم در رده پانزدهم قرار دارد.


همین نتایج و فرم به شدت ضعیف پرسپولیس در نیم‌فصل دوم، باعث شده هواداران استقلال ادعاهای مدیران و بازیکنان این تیم را نادرست بدانند. آنها معتقدند که با توجه به فرم آن روزهای پرسپولیس، اگر لیگ برتر تعطیل نمی‌شد، پرسپولیس حتی در همین رتبه ششم هم قرار نمی‌گرفت و این پتانسیل را داشت که به رده‌های پایین‌تر و نیمه پایینی جدول سقوط کند! 


استقلالی‌ها با همین استدلال، معتقدند که پرسپولیس، یعنی تیم آخر جدول نیم‌فصل دوم، نباید خودش را وارد ماجرای سهمیه‌های آسیایی و قهرمانی لیگ برتر کند و این بحث را به مدعیان واقعی واگذار کند!


واقعیت مهم‌تر اما این است که در فوتبال چیزی قابل پیش‌بینی نیست. همانقدر که ممکن بود در صورت ادامه بازی‌ها، پرسپولیس به رده‌های پایین‌تر سقوط کند، به همان اندازه این احتمال وجود داشت که با چند پیروزی به جمع مدعیان قهرمانی اضافه شود و سهمیه آسیایی هم بگیرد. 

جدیدترین خبرهای فوتبالی رو با ما بخونید.

آخرین اخبار فوتبالی
آخرین اخبار فوتبالی
z