پایگاه خبری فوتبالی- وحید امیری چند روز پیش پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد و حالا دلیل آن مشخص شده است.
به گزارش فوتبالی، باشگاه پرسپولیس به علت سفر ناگهانی افشین پیروانی به آمریکا، تصمیم گرفت با سرپرست خود قطع همکاری کند؛ چرا که پیروانی حین جنگ ایران با آمریکا و اسراییل راهی آمریکا شد و برای همین قرمزهای تهران به پایان کار خود با پیروانی رسیدند. پیمان حدادی بهعنوان مدیرعامل پرسپولیس طی روزهای اخیر با وحید امیری برای قبول سرپرستی باشگاه پرسپولیس صحبت کرده اما امیری این پیشنهاد را رد کرده است.
امیری در نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم از پرسپولیس جدا شد و به فولاد پیوست اما پس از چند هفته با پارگی رباط صلیبی مواجه شد تا اوضاع برای این بازیکن پابهسن گذاشته پیچیده شود. حتی این تصور به وجود آمد که پارگی رباط صلیبی باعث خواهد شد امیری از فوتبال خداحافظی کند.
اما طبق شنیدهها، وحید امیری به پیمان حدادی اعلام کرده فعلا قصد دارد فوتبال خود را ادامه بدهد و در حال حاضر نمیخواهد در باشگاه پرسپولیس پست مدیریتی داشته باشد.
گفتنی است امیری از مدیران فعلی پرسپولیس به دلیل نحوه کنار گذاشته شدنش از این تیم، دلخوریهایی دارد و احتمالا این موضوع هم در رد پیشنهاد پیمان حدادی بیتاثیر نبوده است.










