فاینورد هم ستاره خاموش شده را رد خواهد کرد

18,846 بازدید
سایز فونت
9
38
لوگو فوتبالی
دسترسی سریع و آسان با نصب فوتبالی نصب فوتبالی

پایگاه خبری فوتبالی - گزارش تازه‌ای که امروز در روزنامه هلندی الگمین داخ‌بلاد منتشر شده و سپس در سایت‌های معتبری مانند گل بازتاب یافته، تایید می‌کند که رحیم استرلینگ در پایان همین فصل از فاینورد جدا خواهد شد و قرارداد کوتاه‌مدت او تمدید نمی‌شود.

به گزارش فوتبالی، باشگاه هلندی پس از بررسی عملکرد و شرایط بدنی این مهاجم باتجربه، به این جمع‌بندی رسیده که ادامه همکاری توجیه فنی و اقتصادی ندارد و بنابراین، استرلینگ در پایان فصل به صورت بازیکن آزاد از روتردام جدا می‌شود.

استرلینگ که در زمستان و پس از جدایی از باشگاه قبلی خود بدون تیم مانده بود، با قراردادی تا پایان فصل به فاینورد پیوست و این انتقال در رسانه‌های هلندی به عنوان یک خرید بزرگ و غیرمنتظره توصیف می‌شد. او بعد از دریافت مجوز کار و اقامت، توانست برای فاینورد به میدان برود و امید می‌رفت با تجربه بالای خود در لیگ برتر هلند، به تیم روتردامی در مسیر قهرمانی و موفقیت در رقابت‌های داخلی کمک کند.

با این حال، عملکرد استرلینگ در زمین مسابقه بسیار دور از انتظار بود. او تنها در شش بازی برای فاینورد به میدان رفت و حاصل کارش فقط یک پاس گل بود؛ نه گلی به ثمر رساند و نه توانست جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی به دست بیاورد. در برخی دیدارها حتی روی نیمکت نشست و فرصت حضور در زمین را پیدا نکرد.

همین آمار ضعیف باعث شد رسانه‌ها و کارشناسان شبکه‌های تلویزیونی هلند از او به عنوان یک خرید ناموفق یاد کنند و نسبت به ادامه حضورش در شهر روتردام تردید جدی مطرح شود. از منظر باشگاه فاینورد، جدایی استرلینگ در پایان فصل فرصتی ایجاد می‌کند تا بودجه دستمزد آزاد شود و برای جذب بازیکنان جوان‌تر و هماهنگ‌تر هزینه شود.

جدیدترین خبرهای فوتبالی رو با ما بخونید.

آخرین اخبار فوتبالی
آخرین اخبار فوتبالی
z