آخرین هدف صلاح در لیورپول

7,144 بازدید
سایز فونت
2
41
لوگو فوتبالی
دسترسی سریع و آسان با نصب فوتبالی نصب فوتبالی

پایگاه خبری فوتبالی- ستاره مصری ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند گلزنی در ۵ بازی باقی مانده، بتواند سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را برای تیمش به دست بیاورد.

به گزارش فوتبالی، محمد صلاح که روزهای پایانی حضورش را در لیورپول سپری می‌کند عنوان کرد که می‌خواهد دوران حضورش در این تیم را «به درستی» به پایان برساند. او در پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل اورتون گلزنی کرد و با استیون جرارد (اسطوره لیورپول) از نظر تعداد گل زده در داربی مرسی‌ساید (۹ گل) برابر شد.

بتو در نیمه دوم گل تساوی را برای اورتون به ثمر رساند اما ویرژیل فان‌دایک در وقت‌های تلف شده گل پیروزی‌بخش را برای شاگردان آرنه اشلوت به ثمر رساند.

صلاح پس از بازی به اسکای اسپورتس گفت: احساس فوق‌العاده‌ای است. مهمترین چیز این بود که به تیم کمک کنم. می‌دانستیم بازی دشواری خواهد بود. خوشحالم که در نهایت موفق به پیروزی شدیم.

صلاح که ماه گذشته تایید کرد در پایان فصل باشگاه را ترک خواهد کرد، اکنون تنها ۵ بازی دیگر برای لیورپول به میدان خواهد رفت.

وقتی از او پرسیده شد که آیا به پایان دوران حضورش در آنفیلد فکر می‌کند، گفت: نه اما آرزو دارم به روند گلزنی‌ام ادامه دهم و به تیم کمک کنم تا حداقل به لیگ قهرمانان برسد. امیدوارم به بهترین شکل خداحافظی کنم.

لیورپول که شانسی برای کسب جام ندارد، تنها امیدش کسب سهمیه لیگ قهرمانان است و در دیدار بعدی باید به مصاف کریستال پالاس برود. 

جدیدترین خبرهای فوتبالی رو با ما بخونید.

آخرین اخبار فوتبالی
آخرین اخبار فوتبالی
z